Izbori

On da vise ne jede do kraja zivota ne bi umro od gladi. Ima u sebi spajz za pola Etiopije.

Republička izborna komisija je odlučila da će se 30. decembra izbori za narodne poslanike ponoviti na 30 biračkih mesta. Republička izborna komisija nije nadležna, niti može postupati po podnetom zahtevu dela opozicije o ponavljanju izbora u Beogradu, izjavio je predsednik komisije Vladimir Dimitrijević na sednici tog tela.

Republička izborna komisija održala je sednicu na kojoj je bilo reči o ponavljanju izbora za narodne poslanike na više biračkih mesta u Srbiji.

Na sednici je doneto rešenje o sprovođenju ponovnog glasanja na oko 30 biračkih mesta u Srbiji 30. decembra ove godine.

Utvrđeno je da na mestima gde se ponavljaju izbori ima ukupno 12.240 birača. Glasanje za izbor za narodne poslanike se na tim mestima ponavlja jer nisu mogli da se utvrde rezultati izbora održanih 17. decembra ili zbog poništavanja glasanja.

Glasaće se na biračkom mestu 28 u opštini Babušnica, biračkom mestu Bojniku, biračkom mestu 18 u Velikom Gradištu, biračkim mestima broj 2, 24 i 45 u Vlasotincu, biračkom mestu broj 23 u Trsteniku, biračkom mestu 15 u Žagubici, biračkom mestu broj 5 u Koceljevi, broj 40 u Lebanu, broj 18 u Petrovcu na Mlavi, broj 8 Plandištu, broj 24 u Raški, broj 6 I 37 u Svrljigu, broj 40 u Tutinu, broj 8 u Ćupriji.

Ponoviće se i glasanje na onim mestima gde je glasanje poništeno i to na biračkim mestima 32 Aranđelovac, 24 Babušnica, 23 Veliko Gradište, 26 Koceljeva, 10 Kosjerić, 7 kula, 4 Petrovac na Mlavi, 22 Svrljig, 25 Topola, 16 Ćuprija.

Ponovno glasanje će se održati u subotu, 30. decembra od 7 do 20 časova.

Pa je l' to u Beogradu nema ponavljanja ni na jednom biračkom mestu?

Pa je l' to u Beogradu nema ponavljanja ni na jednom biračkom mestu?
RIK nije nadležan za Beograd.. Već gradska izborna komisija.. Ali izgleda da se parlamentarni u Bg nigde ne ponavljaju, što je poprilično čudnjikavo..
Za gradske će se tek videti..

RIK nije nadležan za Beograd.. Već gradska izborna komisija.. Ali izgleda da se parlamentarni u Bg nigde ne ponavljaju, što hs poprilično čudnjikavo..
Za gradske će se tek videti..
Pa da, na parlamentarne i mislim. Čudno mi je da je u Beogradu sa tolikim brojem biračkih mesta sve bilo ok.

Ma dobro ovo je nebitna informacija to je mali broj biračkih mesta i birača svakako se tu teško nešto menja, najbitniji je Beograd, tu jedino em ima najvise ljudi i birača, em samo tu opizicija u zbiru u celom Beogradu ima šansu da pobedi. Ako se ne ponište CELI izbori u Beogradu, onda džabe ovi štrajkovali gladju i protesti.

Do duše, svakako ako Nestorović ne prihvati ni opoziciju ni vlast, u CELOM Beogradu će biti logično ponovljeni izbori, ali će iz iskustva po mom mišljenju tu biti mnogo manje izlaznost, a biće neuporedivo više kradje u Beogradu logično, jer će vlast sve učiniti da mnogo bolje prodje tamo.

Azdejković "divlja" po tviteru oko izbora.. Baš je u pogonu.. 🤭

Azdejković je debil, očekivano duša prodana, trebalo bi i njemu posvetiti skandiranje kao za našeg ljubljenog predsednika hah

Debil Gujon, bolje da ne pišemo sada kakvu biografiju ima Gujon, još se neko šokira što je on prešao u SNS, a biografija mu bukvalno totalno radikalna i ekstremistička da se samo blago izrazim.

• Haha
Reactions: Mrm
SDA Sandžaka koju vodi Ugljanin? Možda bi u tom slučaju mogao da izostaviš reč ponos iz posta iznad.
Glasao sam za tu stranku, ne za Ugljanina kao predsednika..ne znaš šta su prošli ljudi iz te stranke od strane nekih drugih, bukvalno pakao.. Nisi ni svestan.. A kad je bio bojkot izbora, nekoliko poslanika albanske stranke i SDA Sandžaka je bila jedina opozicija u parlamentu, i svaka im čast.. Inače, znam na šta aludiraš 😉, ali to ne ide tako, kao što dosta ljudi u Srbiji ne znaju da razluče i razliku lokala i parlamenta..
Neću dalje o ovome, neću da opet bude da namerno izazivam nešto... Jer to nije tačno..
Inače imam i bošnjačke krvi...

Naravno, ti si večiti specijalac i stalno prelaziš igrice, a mi ostali živimo u neznanju. Glasao si za partiju koju vodi huškač, oportunista i separatista. Nebitno lokal ili ne, to je njihov politički program.

Ne ni za koga ne mislim to što si kazao dragi @dodo , u tom trenutku sam osetio potrebu da glasam za stranku SDA Sandžaka i to je tako bilo..
I da, ja sam glasao u ovoj anketi ovde za Albansku dolinu.. Ali sam se na kraju predomislio da glasam na izborima za broj 7 jer nisam mogao za grad uopšte da glasam nažalost.. Eto, kod mene nema nikakvih tajni, niti prelazim bilo kakve igrice, sve je transparentno.. :)

@dodo

Moja pokojna baba po ocu, je iz sela Vrsta kod Bihaća, iz čisto bošnjačke porodice, odnosno muslimanske, ona se tako tada izjašnjavala..
Moj otac se izjašnjava kao Jugosloven..
Meni je to najbliža opcija takođe, Jugosloveni, ali se ipak svrstavam u Srbe...tada kada su bili izbori, i da nije na prošlim izborima lupetam, nego tada kad je bio bojkot koji sam pominjao, pretprošli izbori, tad je bio i lokal i grad i republika, gledao sam u kampanji prilog o tome kroz šta su prošli ljudi iz SDA Sandžaka i naprosto mi je bilo krivo, bilo mi je žao, a saznao sam i iz Pazara nešto o tome...a nije bilo niti jedne opozicione opcije za glasati tada realno, a ja na bojkot neću, to ne volim nikako...DJB mi nikad nije bio simpatičan, uvek sam imao neki otpor prema toj opciji iskreno...

Zaista ne znam šta da napišem, osim da mi je tvoj egzibicionizam jedna krajnje neprijatna senzacija.
Podvlačim, ne odnosi se na tvoje poreklo ili bilo šta drugo lično navedeno u postu iznad, već na činjenicu da imaš neki plezir od iznošenja ličnih i privatnih stvari u javni prostor, a koje koristiš kao argumente ili smernice za razumevanje odluka koje praviš.
Nemam šta drugo da kažem, a i ne ulazi mi se u vrtlog besmislenih i često beskonačnih rasprava.

Bukvalno sam izneo za koga sam glasao, jaka stvar.. Pa šta, jel treba da se plašim da će neko slučajno na forumu pročitati što sam glasao za SDA jednom u životu i pretući me.. Nebitno totalno... :/

Last edited:
Back