Izbori

Malo me je zacudilo da je SNS izgubio Detelinaru, ali sta vredi kad ih Vjeternik, Kac i Futog drze na >75%

NS je zreo za reorganizaciju

A tako je uvek bilo i biće. Centar i ovi uži delovi na jednu, obod grada na drugu stranu. Ja za ovaj deo gde sam ja, nisam ni gledala uopšte. Mada znam da je bar biračko mesto kome pripadam glasalo promenljivo. Usput mi je hit bilo što su ga razdelili na dva, pa sad deo ostade pod ovim što smo svi dosad bili, a za deo su otvorili to novo.

A sad, reorganizacija ili ne, nešto i ne verujem da će to izazvati neku promenu. Mada mi se čini da svakoj vlasti odgovara ovo da funkcionišemo po sistemu mesnih zajednica. :unsure:

Sad me baš teraš Poki da tražim rezultate na bm u Sremčici.. 😃
Vučić+Dačić ~55%

u urbanim mesnim zajednicama (pogotovu Banovo brdo) taj zbir se vrti oko 30 do 35%

Čukarica razdvojena na urbani i ruralni deo su dve odvojene sredine, bez imalo targetiranja pojedinaca. Jednostavno su drugačije potrebe

• Like
Reactions: Mrm
Biračko mesto Mrkonjić Grad:

1. ИЗБОРНА ЛИСТА АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ - СРБИЈА НЕ СМЕ ДА СТАНЕ 139
(91.45%)

7. ИЗБОРНА ЛИСТА СРБИЈА ПРОТИВ НАСИЉА 0
(0%)

🤣🤣🤣

A tako je uvek bilo i biće. Centar i ovi uži delovi na jednu, obod grada na drugu stranu. Ja za ovaj deo gde sam ja, nisam ni gledala uopšte. Mada znam da je bar biračko mesto kome pripadam glasalo promenljivo. Usput mi je hit bilo što su ga razdelili na dva, pa sad deo ostade pod ovim što smo svi dosad bili, a za deo su otvorili to novo.

A sad, reorganizacija ili ne, nešto i ne verujem da će to izazvati neku promenu. Mada mi se čini da svakoj vlasti odgovara ovo da funkcionišemo po sistemu mesnih zajednica. :unsure:
Nikad mi nije bilo jasno zašto Niš ima gradske opštine, a Novi Sad ne

Dobro bio Petrovaradin, ali nije imao nikakvu funkciju pošto (koliko znam) naprednjaci su ga samo usisali u NS pošto su tu imali bolje rezultate nego u gradu.

'Ajde što je SNS osvojio BG, tu se nakupilo svega i svačega, ali da pobeđuje u Subotici, Somboru, pa i NS... Kako? 😭

'Ajde što je SNS osvojio BG, tu se nakupilo svega i svačega, ali da pobeđuje u Subotici, Somboru, pa i NS... Kako? 😭
U Subotici će SNS pasti kad bude već pao svuda drugde... Mađari+SNS+SPS = 63%

Ne verujem da će Paštor junior raskidati tu koaliciju

I ja sam se iznenadio kad sam saznao da NS nije podeljen na opštine.

Vojvodina je takoreći SNS bastion, Andrej Vučić kontroliše Vojvodinu.. Pa ono kad se dovlače autobusi u Bg, kad im treba, to su uvek busevi iz Vojvodine..

Neverovatno je kako je uspeo da pridobije sve manjine, pogotovu vojvođanske.

Jedino Albance u Preševskoj dolini ne može da uzme, mada ruku na srce njih nijedna opcija ne bi mogla s obzirom da su separatisti. Isto za SDA Sandžaka, mada su oni tek treća najjača opcija kod Bošnjaka posle Ljajića i Zukorlić juniora. Svuda ima svoje spavače.

NS je imao radikalskog gradonacelnika dok je DOS vladao u celoj zemlji :poop:

Joj da, Gojkovićka..Mada ono, tad je barem još uvek svaka vlast bila smenjiva. Sad pitaj boga kada ćemo se ovih rešiti.

simptomatično je koliko je Srbija centralizovana u zadnjih 10 godina, praktični su obesmišljeni okruzi.

dok druge države rade na reorganizaciji zastarele strukture, gledaju najbolji sistem funkcionisanja i nivoa između republike i opštine (županije, oblasti, distrikti itd.) kod nas napredna mašinerija usisava sve u jednu baruštinu

simptomatično je koliko je Srbija centralizovana u zadnjih 10 godina, praktični su obesmišljeni okruzi.

dok druge države rade na reorganizaciji zastarele strukture, gledaju najbolji sistem funkcionisanja i nivoa između republike i opštine (županije, oblasti, distrikti itd.) kod nas napredna mašinerija usisava sve u jednu baruštinu
Taman posla, pa da ti distrikti dobiju i zastave... 🤭

Back