Izbori

Ne znam što se ti @Pokahontas toliko čudiš, u SNS se kao stranku slilo sa svih strana i dosta iz DOS-a, SPO-a, ali glasači su mahom oni stari radikalski glasači...i to je to.. :(

Ne znam što se ti @Pokahontas toliko čudiš, u SNS se kao stranku slilo sa svih strana i dosta iz DOS-a, SPO-a, ali glasači su mahom oni stari radikalski glasači...i to je to.. :(
Meni nije jasno, kako to Nestorovic ovde vidi Majdan, ovde visi rusenje zemlje, cekaj, cekaj, zar nije ovaj isti Nestorovic kako sam kaze gutao suzavce, bio protiv Slobe i te vlasti u kojoj je bio i Vucic, zar on i godinama unazad nije imao brojne kritike za Vucica, kako sad odjednom za njega je kako sam kaze VLAST=DRŽAVA i on mora stati na stranu vlasti??

Da li se to brat Nestor nameće kao novi gradonačelnik umesto Ace Šapića??

Da li ovaj deda hoće malo meda???

• Haha
Reactions: Mrm
jasno je to sve, nego evo gledamo čiste brojke

DOS + SPO su 2000. na izborima imali 70% glasova, dakle pro-petooktobarske stranke. Sada je ta struja dobila oko 30% glasova (eto da kažemo SPN i NADA, možda neki iz Dveri i Narodne...)

Aj da kažemo da je 5% pokradeno, opet 35% razlika.

Ja ne znam da li živimo u nekom paralelnom matriksu ili smo toliko mentalno posrnuli da smo odlučili da se samouništimo po svim pitanjima.

jasno je to sve, nego evo gledamo čiste brojke

DOS + SPO su 2000. na izborima u Srbiji (tj FRJ, ali bez CG) imali 70% glasova, dakle pro-petooktobarske stranke. Sada je ta struja dobila oko 30% glasova (eto da kažemo SPN i NADA, možda neki iz Dveri i Narodne...)

Aj da kažemo da je 5% pokradeno, opet 35% razlika.

Ja ne znam da li živimo u nekom paralelnom matriksu ili smo toliko mentalno posrnuli da smo odlučili da se samouništimo po svim pitanjima.
Ali oni ne idu na parmlament republički sada Poky, nego na skupstinu grada, tamo gde bez krađe se smatra da bi imali većinu!
A posle će se videti šta i kako dalje, kapiram da je tako..
Uzdaju se u čišćenje biračkog spiska, što može teoretski, ali to je VRAŠKI TEŽAK posao, PAKLEN....

ne pričam trenutno nego ovako uopšteno, na promenu javnog mnjenja.

drastično smo regresovali kao društvo.

ne pričam trenutno nego ovako uopšteno, na promenu javnog mnjenja.

drastično smo regresovali kao društvo.
pa zato se ovo trenutno i radi, da se saseku neke stvari i da se krene nesto...sta god...

Pa Nestorović je već najavio da će stati uz vlast u slučaju nasilja na ulicama od strane ovih koji protestuju, tako da sad kad se ono desilo, skroz očekivana poruka sa njegove strane, nema iznenađenja. Videćemo kako će se sve ovo završiti...

Smejte se vi, ali Nestorović zaista ima dosta svojih fanova koji gledaju u njega kao u ikonu, kao neki u Vučića i dosta njih će idalje glasati za njega i idalje će govoriti kako prozapadni mediji smeštaju Nestoroviću...

Kaže samo da je pucnuo prstom mogli su svi da dodju i da se svima suprotstave, kaže smešan protest, čim došli policajci da plaše i mlate odmah kaže baš ovim rečima KAO ZEČEVI SE ZA MINUT IPO RAZBEŽALI..

Po ovom govoru mi deluje kao da se raduje sutrašnjem danu i kao da bukvalno kaže ljudima koji ga ne vole: "Hajdee da vidim šta možete i smete, hajdee da vidim koliko ste jaki, da vas vidim sutra, da li vas se može malo više barem skupiti"

On baš priziva maj 2020.godine, izgleda nekako u tom fazonu, kao da želi da se desi nešto..

Priziva on jun 1903.
NIje brate valjda toliko luud mislim da to priziva i da mu se to desi..

Mada iskreno, on je toliko morbidan i bolestan lik brate, da me ne bi čudilo da želi zauvek ostati u našoj istoriji da se narednih vekova govori o njemu...

Zeli da udje u istoriju, toliko okrece ljude protiv sebe da me ne bi iznenadilo da tako i zavrsi.
Iskreno, ne znam jesi Kesica gledao sinoc, jednog vidim od tih momaka koji su bili gosti dakle studenta su nekoliko policajaca uhvatili i napali, vidim bez majice maltene bio, e sad priveden je veruje, ne znam sta se sa tih nekoliko srtudenata uhapsenih desava, da li su dobili batine da li ce odgovarati..

Inace upravo na pinku Ana Brnabic podstrekuje ljude na nasilje i huška, evo tagetira i sve medije koji izvestavaju govori kako su ti mediji sramotni, znaci prica o tome kako je ovo necasno a 4 sata u studiu premijerka drzi monolog o opoziciji i svemu sto se desilo, cemu sve ovo ne znam?

Back