Izbori

Gde ih samo nalaze pitam se ovako ljigave, hajde Vucic je gadaan, ali najbolji drugari mu Brnabić i Mali, a i ovi drugi gadni Martinovic, Bizon, Vucevic, ne zna se ko je antipatičniji, ružniji i u faci, pogledu i glasu ljigaviji..

Da ne pominjem ove "mlade" Bakareca, Orlića i ostalee..

Gde ih samo nalaze pitam se ovako ljigave, hajde Vucic je gadaan, ali najbolji drugari mu Brnabić i Mali, a i ovi drugi gadni Martinovic, Bizon, Vucevic, ne zna se ko je antipatičniji, ružniji i u faci, pogledu i glasu ljigaviji..

Da ne pominjem ove "mlade" Bakareca, Orlića i ostalee..

😌🤭

Bio u riku, pod policijskom pratnjom se ide....ja ne verujem šta smo mi dočekali...

Ne pravim bre ništa, ali hoću da se omogući nesmetano obavljanje poslova oko izbora, redovnih poslova oko toga, koji nemaju nikakvu vezu sa krađom, neću da zbog onemogućenosti obavljanja nekih poslova novu godinu dočekujem na poslu ili ne daj Bože u RIK-u, kad se svi raziđu lepo, i jedni i drugi, odu da čekaju novu godinu i praznike, a par nas da nagrabusi.. More znaš šta, da primam 300 000 pa i da dozvolim, ali ovo šta se radi mi opasno ide... 😒

Jedva čekam da gledam RKS tablice po gradu da me podseća kakav patriota i nacionalista je naš predsednik :love:

Sto ne promenis posao ako ti toliko smeta 😂
nije poenta u tome...

I zovu me iz svih konzulata i ambasada za isplatu oko izbora, njim ase jebe, oni cekaju pare i sede tamo negde, hiljadama kilometra daleko OD SVEGA OVOGA, na koga da ih uputim na kako kaze Nije sve tako sivo, na bahatu vlast ili ljutu opoziciju?

Back