Izbori

Znači ako sam dobro shvatio Srbija definitivno priznala Kosovo? Ono 2013.godine jos i da predjes nekako da birači ne čuju, ali kako ovo sada sakritii ovo za tablicee kakoo???
Ahh daa... u informeru ni na televiziji njihovoj, niti portalu, niti na pinku, b92, prvoj, kuriru itd itd itd nigdee NI JEDNO SLOVO JEDINO NI O IZJAVI KURTIJA KOJOJ SE VUČIĆU ZAHVALIO, NITI OO toj temi..

Znači naravučenije, sve se fino može sakriti kada se hoćee hehe

Pa definitivno se pretvaramo u Severnu Koreju. A tako sam se smejao kad sam pročitao da su objavili lažnu informaciju kako je S. Koreja pobedila na Svetskom prvenstvu u fudbalu, i nacija slavila... 🤡 NIsmo daleko od toga. :(

Mene ste neki "besili" ovde zbog poveznice sa Severnom Korejom onomad, ali Bogami, istina je nažalost malko gorka.. :(

Mene ste neki "besili" ovde zbog poveznice sa Severnom Korejom onomad, ali Bogami, istina je nažalost malko gorka.. :(
Mrme, Vučić je rekao da Srbija je sme da stane i da moramo ići samo napred brže, jače i bolje i da stižemo i prestignemo konkurente i druge svetske zemlje, predpostavljam da je mislio na to da PRESTIGNEMO KOREJU, do duše mislim da je već prestižemo, nećemo morati dugo čekati hah

Mrme, Vučić je rekao da Srbija je sme da stane i da moramo ići samo napred brže, jače i bolje i da stižemo i prestignemo konkurente i druge svetske zemlje, predpostavljam da je mislio na to da PRESTIGNEMO KOREJU, do duše mislim da je već prestižemo, nećemo morati dugo čekati hah
Južnu jako teško, Severnu nažalost, da...

Južnu jako teško, Severnu nažalost, da...
Na Severnu i mislim, i oni imaju svog Vučića.

Jednog dana naši potomci učiće o Vučiću kao čoveku koji je oborio rekord što se tiče broja mandata i broja godina koliko su njegovi bili na vlasti, verujem da će deca za 100 godina biti frapirana kada budu učili o njemu..

Četiri godine, godine bola, godine tuge nas čekaju.... kako pišaju po narodu svakog dana. :(

Četiri godine, godine bola, godine tuge nas čekaju.... kako pišaju po narodu svakog dana. :(
Boxy ne sekiraj se, svi ljudi su smrtni, svakako cemo svi jednog dana otici znas i sam gde.. tako da ako ti je za utehu, Vucic kada sa jedno 107 godina mu dodje vreme za.. onda sigurno pada sa vlasti hahah.

Uzgred reci mi, da li Marinika zaista idalje strajkuje?? Setih se zbog slike, neverovatno mi je, ako zaista nista ne jede, kakoo čovečee???

Meni samo nije jasno kako cemo i za 4 godine da ga promenimo, ako razmera kradje ostane ista ovakva. Bukvalno da je sa druge strane Nikola Tesla licno ne bi imao sanse protiv ove masinerije.

Jeste, gledao sam kratak intervju sa njom kad je zaplakala, pitali je za decu, ona rekla nešto "biće mi zahvalni jednog dana". :(

A što je pukao EPS-ov portal. Napali hakeri... :( Ladno su u ponedeljak posle izbora izacili račune, ali nisu stigli svima da pošalju.

Ma ne znam, to mi je tako Toma Nikolić fazon, smejao sam se njemu, cak je manje vazno, jer mahom ne verujem mnogo nikada politicarima iz iskustva, i da je lazno i da nije oko strajka, meni se to ne dopada, zasto da ugrozis zdravlje zbog monstruma Vucica i politike, jebe ti see..

A što se tiče ovog posta "Nije sve tako sivo", pa vidii, mozda ocigleodno ima dosta spavača što je vidljivo, fali novo lice jbg, vidiš fali neko kome ljudi zaista veruju u toj meri da ozbiljno moze na primer na tim predsednickim izborima parirati Vucicu, jbg neko ko ce bas makar preko youtube da se iscima i da ode u svako selo i grad reklamira se, dokaže i pokaže ljudima da mu je zaista stalo za ovu zemlju i sve..

Pa ona je tamo stvarno najsposobnija i najkvalitetnija. Koliko je samo blaćena od strane smećarskih televizija. I na RTS-u kad gostuje, obavezno dovedu Orlića ometača ili postave onu voditeljku sa deformisanom facom i krivim nosem. Gora je od Olivere Jovićević. Mislim da je i Vladimir Obradović isto jako sposoban. Miki Aleksić nije taj kalibar, niti Ćuta ili Milivojević.

Od starta polazim od toga da su svi politicari isti, znaci i lazovi, lpovi bla bla bla, ali iskreno nekako hajde ako biram manje zlo ili manjeg loseg od svih TRENUTNIH politicara, jedino me ne bi bio blam, ili bi me makar manje bio blam da ona bude predsednik ove zemlje, ne vidim razlog zbog cega se nije prosle godine kandidovala da bude predsednik Srbije, takodje i ove godine se ne istice kao prvo lice, ili glavno lice, sputava se, a zapravo je u celoj toj koaliciji ONA najjaca i zapravo ako ne racunas Djilasa, ubedljivo nju prozivaju na svim televzijama i svi govore o NJOJ..

Ona jedina politicarka koja mi je harizmaticna, sto neko objavio status dan pred izbore, kao ako ce nas vec svi lagati i krasti onda neka glasamo makar po lepoti, jer je kao lepse da nas makar lazu lepi ljudi haha i onda taj lik ocenjivao od 0 do 10 ko je koliko lep, Šešelj dobio ocenu MINUS 10 ahahah...

Back