Izbori

Makedonci su lajt primer da uvek može gore

Mada iskreno sendvičarija se trudi da postigne rekord u najgorem bez premca, za vreme Miloševića su neke vrste političkih i medijskih sloboda bile jače
VMRO-DPMNE je na unutrašnjem planu bio bukvalno prototip "sendvičarenja".. Pitaj ljude iz MKD i reći će ti. 😉

Makedonci su lajt primer da uvek može gore

Mada iskreno sendvičarija se trudi da postigne rekord u najgorem bez premca, za vreme Miloševića su neke vrste političkih i medijskih sloboda bile jače
Tačnoo, uz to Sloba nije visio na tv-u ni priblizno kao Vucic, ok RTS je bio fabrika mrznje maltene u meri kao sada pink, dezinformacije na javnom servisu, lazne vesti, huskanje na mrznju i rat prema Bosnjacima, Hrvatima, kosovskim Albancima, mada mislim da je pink presao i u tome igricu, oni su bas suroviji, oni bukvalno navijali smrt Olivera Ivanovica, a i sam Oliver covek znao sta mu se sprema i secas se tuznim glasom u novembru 2017.godine na n1 je gostovao poslednji put pogledaj njegov poslednji intervju za neku našu tv stanicu kada kaze: "Zapalili su mi garažu i auto, ostalo je jedino još mene da ubiju LJUDI IZ SRPSKE LISTE", tako da..

Nije to rekao ocigledno na zalost moju i svih dobrih ljudi zbog politickih poena, i zasto bi lagao da ga hoce ONI ubiti, ako nisu oni nego na primer Albanci ili neko treci, covek je jasno i glasno rekao da je uveren da ce ga uskoro ubiti i covek je rekao KO MU TO SPREMA.. posle svega, 6 godina je skoro proslo idalje se jebenoo NISTA NIJE DESILOO!!

Predsednik Vucic najavio tada kako ce za nekoliko danaaaa biti skroz sve gotovo i jasno..

Marinika me skroz kupila, nažalost na ovakav način, ali dokazala je koliko je hrabra i požrtvovana, bukvalno žrtvuje sebe samu. Nadam se da će što pre stati sa štrajkom, pre nego što trajno ugrozi svoje zdravlje, treba nam zdrava :(

Šapić kao ličnost će meni ostati kao u filmu, bukvalno je isti još i gori.
Mislim da definitivno treba da dobije nagradu za najglupljeg sportistu/političara u istoriji čovečanstva...

Marinika jeste potencijal, ali videćemo da li će se ikad desiti nešto značajnije u njenoj karijeri. Prva žena predsednica bi bilo kul npr.
Meni ona bas ima taj predsednica vajb, u nekoj sredjenijoj Srbiji

Stikersi i snikersi...

Istina je da je Kosovo odavno izgubljeno i pre rata. Sve posle toga su tragične posledice okretanja glave od problema, ili izbegavanje da se suočimo sa, nažalost, takvom realnošću gde od otimačine spašavamo šta se može tj. šta nam se ponudi. Bizarno je da taj isti Vučić u očima međunarodne zajednice sada biva viđen kao rešenje problema, a 1999. je bio ministar informisanja u istoj Vladi protiv koje je NATO pokrenuo bombardovanje.

Čak i da sutra na republičkom nivou pobedi demokratka proevropska struja, jasno je da bi se nastavilo u ovom smeru. Pitanje je samo koliko bi vlast bila poštena prema ljudima i rekla kako zaista stvari stoje i šta je sve dogovoreno a da nam niko nije rekao. To je naša realnost.

A Šešelj je inače moralni orijentir lol
Čovek zlo.

Meni je neverovatno da ova ima obraza da dođe pred kamere i ispoveda se o kojekakvim muljačinama, a klimala je glavom na sve što je Vučić pričao i bila deo te mašinerije. To važi i za Nikolićevu savetnicu. I sada očekuju da ih neko podrži u samostalnom pol.delovanju...kakvi pajaci.

Odron. Time što sada govori o tome, pokazuje da je gori ološ od njih. Odgovaralo joj je dok je punila svoje džepove i nosila marame od 500 evra. Ae marš baba.

Odron. Time što sada govori o tome, pokazuje da je gori ološ od njih. Odgovaralo joj je dok je punila svoje čepove i nosila marame od 500 evra. Ae marš baba.
S ovim bi se složila i Vjerica Radeta, njena dobacivanja Zorani u Skupštini su opaka :ROFLMAO:

Ne sviđa mi se što bih se verovatno složio sa još većom kalašturom, ali istina je. Pa njoj su radikali "poklanjali" roze gaće u skupštini ne tako davno. :ROFLMAO:

Pitanje je samo koliko bi vlast bila poštena prema ljudima i rekla kako zaista stvari stoje i šta je sve dogovoreno a da nam niko nije rekao. To je naša realnost.
dobro, ali to je jedino pitanje na osnovu kojeg realistično može izgubiti izbore

neće ih izgubiti ni na ekonomiji ni na EU integracijama ni na bilo čemu drugome

Vučić je od 2013. do danas na Kosovu predao:

-policijsku samoupravu na severu
-telekomunikacije
-elektroprivredu
-pozivni broj
-održavanje izbora po sistemu republike Srbije
-registarske tablice

i tako dalje...

to je sve bilo deo Srbije dok su vladili "žuti izdajnici" kako voli da ih zove napredna sendvičarija.

i to je cela istina.

Back