Izbori

Naročito ima ljubav prema liftu, kao omiljenoj skupštinskoj prostoriji.

• Haha
Reactions: Mrm
Da pripada gde joj je mesto, bila bi ispod plavog mosta. Ovako, neuka, neobrazovana i polupismena starleta, da ne upotrebim gori izraz, sedi i u skupštini i u EPS u i zarađuje gomilu para na našoj grbači. 💀 Jedan od razloga zašto nas je sve manje u ovoj napaćenoj zemlji.

Da pripada gde joj je mesto, bila bi ispod plavog mosta. Ovako, neuka, neobrazovana i polupismena starleta, da ne upotrebim gori izraz, sedi i u skupštini i u EPS u i zarađuje gomilu para na našoj grbači. 💀 Jedan od razloga zašto nas je sve manje u ovoj napaćenoj zemlji.
Bukvalno gledajući Stašu, shvatam koliko mi je Irena Vujović zapravo kuul haha

Sad je krenuo sa "Da, pa?" Ranije bilo "Pa šta?" Inače je to bio odgovor/konstatacija na to što neka osoba ima dva prebivališta. Odvratniji je onaj klip gde komentariše Marinikinu izjavu da treba da ga pregleda psihijatar., gde se smeje i kaže: "Ja, psihijatrijski slučaj a dobijam ih za 2:1, šta bi tek bilo da mi ne treba psihijatar?" 🤡

Last edited:
Dokle god je ovaca neće faliti vune..

Juče videh ženu koja pojma nema ni koji je dan ni koja je godina, dosla do busa jadnaa i kaže vozaču: "O jbm ti majku jaa, paa ovo nije gradski autobuus, jbt sta je ovoo", a vozac fino i pristojno na to odgovori: "Paa nije, ali ne vidim što mene psujete, što sam vam ja kriv gospodjo", a tek ćee onaa "Pa ovaaaj tamo mi rečee ovo je gradski, sta me zeza koj moj" svi se smejali u busu i čudili i krstili..

Meni iskreno baš i nije smešno, jer zamislite koliko ovakvih ljudi zapravo izlazi redovno na izbore, i koliko ovakvih baka koje ne znaju gde biju nama kroje sudbinu većinski i odlučuju o tome hoće li Vučić da vlada idalje ili ne..

Nema šta, najstarija smo nacija na svetu, aliii po proseku godina, tačnije Japan samo ima VEĆI prosek..

Baš čujem loše informacije o zdravlju Marinike Tepić, iskreno bih voleo da prekine štrajk!
Sutra prekida verovatno štrajk rekli su, a i rekla je uživo u obraćanju, čak Djilas rekao sutra je on vodi lično..

Jedino nejasno, zašto on skoro jedini vidim nije štrajkovao gladju, malo čudno...

Pa sto je najgore nama i treba nekakav Majdan, da se konacno odstrani ruski toksicni uticaj u zemlji. Crna Gora je to resila tako sto je na finjaka usla u Nato, kod nas mora ulica.
Ma da, ali ovo nije to, nije to whyski to, ovo je nakaradno nešto, ubačeno.. To je tuga.. :/

Back