Izbori

Crna Gora je to resila tako sto je na finjaka usla u Nato, kod nas mora ulica.
Na finjaka tako što je Milo ubacio preko noći pa ga oborila ta ista ulica

Žali bože države gde je Milo jahao 30 godina

Upravo na češkoj televiziji na vestima prilog o protestima i Marinika. Baš je ton bio nekako anti-Vučić.
Svuda, baš svuda ide..
Javljaju mi moji iz Švedske.
Tako nije bilo od 05.10.2000.
A i svi me u našoj whats app grupi ESC fanova pitaju "Šta se to dešava u Srbiji, šta je to, aaaa. Jel si dobro?" muka mi je više da objašnjavam da nije rat ovde haha skoro pa uobičajeno stanje 30 gpdina.. 🤭🥺😭 Na primer ovi neki iz Irske, mlađe malo generacije, koji nisu nikad bili u Istočnoj Evropi, njima ovo ne možeš da objasniš, njima je ovo neverovatno da se živi sa stalnim političkim tenzijama, čestin protestima ovog tipa...kod njih ako je protest to protest farmera zbog cene mleka ili tako nešto... Zamisli u Irskoj, Norveškoj ili Belgiji izađu na proteste zbog pokradenih izbora.. 🤭😆

Last edited:
Pustiš N1, protesti ispred Terazijske česme..
Prebaciš na Pink, Jami sedi u studiju kao glavni gost..

Sretna vam nova 1996. godina...

🥺

Ispravka: marta 1991. su bile Terazije, ali ne znam da li je Jami tad već postojala na Pinku...

1996. su protesti bili na Platou i na Trgu, a posle 1997. kordon u Kolarčevoj...

• Sad
Reactions: Mrm
Jao Milice da li je bitna ta hronoligija..
Još bolje, vesele early 90s 🙌

Ono što je bitno je da je Vesić upravo pozvao javno, Jamijevu ćerku Leu, koja je takođe uvaženi gost u emisiji, da se prijavi za studentsku praksu kao student 4. godine međunarodne politike, u njegovom ministarstvu kroz koju je do sada prošlo 150 studenata.. A mama Jami se uključila da kaže kako Lea osim engleskog i španskog jezika govori i arapski i turski jezik... ❤️🇷🇸🙌

Dobro, tu su i koncerti po gradu, razne svečanosti i u centru, Ušću, Beogradu na vodi, na tome je ipak veći akcenat nego protestima koliko primetih.

Dobro, tu su i koncerti po gradu, razne svečanosti i u centru, Ušću, Beogradu na vodi, na tome je ipak veći akcenat nego protestima koliko primetih.
A treba li tako?
Mislim da smo mi debelo za akcenat na protestima.. nažalost, ali tako je... Ceo svet je konačno počeo da prenosi kako valja odavde.. Rezultate izbora su čestitali Rusija, Mađarska, Venecuela... ❤️

Evo sledeČa gošČa je u studiju, Jovana Tipšin... Peva uživo.. 🍻🎆🎄🎷🎵🎼

Evo ga i "Idem preko zemlje 🇷🇸"❤️ Krupnim koracima idemo preko zemlje 🇷🇸 u 2024. godinu.. 🎵🎷Joka je u voziću, nema da ispadne.. 🚂 Oooops, ma SOKO bre, kakva stara lokomotiva.. 🚄🙌

Last edited:
Jao Milice da li je bitna ta hronoligija..
Još bolje, vesele early 90s 🙌
Izvini, to meni nije hronologija neke istorije 😭

Više suštinski formativni period koji mi je predodredio sva kasnija dešavanja...
Pamtim sve proteste k'o slon.

• Sad
Pa mislim da su ljudi željni veselijih momenata. Bio sam juče do grada, pre protesta, i sem blokirane raskrsnice sa Birčaninovom od strane male grupe studenata (bukvalno za omanju učionicu), uglavnom se oseća praznična atmosfera, roditelji izveli decu na igrališta, juri se po dućanima itd. Verovatno nije vreme za proteste sada, jer teško će se nešto promeniti uoči dočeka Nove godine.

Ma ti si @Milica super sebi trasirala put, ne budi tužna..ja sam pogrešno skrenuo na jednom križanju i to je to.. :(

Pa mislim da su ljudi željni veselijih momenata. Bio sam juče do grada, pre protesta, i sem blokirane raskrsnice sa Birčaninovom od strane male grupe studenata (bukvalno za omanju učionicu), uglavnom se oseća praznična atmosfera, roditelji izveli decu na igrališta, juri se po dućanima itd. Verovatno nije vreme za proteste sada, jer teško će se nešto promeniti uoči dočeka Nove godine.
Meni je super što je juče došlo onoliko na protest..

Jeste bilo naroda, ali i dalje bez kritične mase. Ovako će vlast govoriti nekoliko hiljada ljudi hoće protiv milion i po naših glasača...

Jovana Jeremić je iskreno fenomen sam po sebi, pokušavam se setiti i ne uspeva mi, da li je Srbija i ako jeste kada je to bio slučaj da imamo ovakvu "voditeljku", bukvalno je u svojoj kateogriji nenadmašna i jedinstvena, to se samo jednom rodi.
Nejasno je samo, kako neko može doću u tu emisiju, zar ljude nije blam?

Ma ti si @Milica super sebi trasirala put, ne budi tužna..ja sam pogrešno skrenuo na jednom križanju i to je to.. :(
Nikad se ne zna zašto je neko skretanje dobro.
Sve ima svoje prednosti i mane...

Uzgred, pade mi na pamet kako su i nama govorili da smo šačica stranih plaćenika...
I kako ni na jednim protestima nije bilo narodnjaka, od 1991. do kompilacije "Vreme je!" iz 2000.
Mlađim generacijama taj usađeni odboj određenog miljea moje generacije prema narodnjacima verovatno deluje samo kao iracionalni kultur-fašizam, što je i prirodno, jer ne mogu ni da znaju ko su bili režimski zabavljači tokom tih godina...

• Like
Jeste bilo naroda, ali i dalje bez kritične mase. Ovako će vlast govoriti nekoliko hiljada ljudi hoće protiv milion i po naših glasača...
Niko nije izašao i rekao to iz SNS sinoć.. 😉 Znaju oni Miloše malo bolje neke stvari kako stoje i kako se radi izborni inženjering, a i ja imam uvid u JBS, ne mogu da ažuriram ali imam pristup, dobar deo kretanja mogu da vdim, zbig potreba posla... Prvi put su krenuli zahtevi spolja što se toga tiče kojih nije bilo, dobili smo mailove da se neke stvaru u biračkom spisku zaustavljauju do daljnjeg, na nas se ne odnosi ali smo iz predostrožnosti svi dobili... 😉 Nije baš sve Vučeli hahaha hihihi kako ti zamišjaš i nije sve ono što vidimo na TV i tviteru i kod Joke Jereme..
A i izbori na pola opština pola ne.. 😉Znaš ti vrlo dobro, to nema nigde..
Čeka nas PAKLENA 2024 sa lolaknim izborima u svim Bg opštinama.. Biće teškog RUSVAJA!!

A ove izbore je i tražila opozicija i opušteno je pristala i na uslove i da lokalni izbori budu u samo nekim opštinama, zar ne? "Haos" je nastao tek nakon izbora umesto dosta ranije. Videćemo šta će biti, ali nešto mi teško da zamislim da izađu i kažu da, pokrali smo izbore i evo menjamo uslove, ukidamo i Pink ako treba, pa za 6 meseci imaćemo ponovljene parlamentarne izbore. Realnije mi je da kažu ponoviće se gradski izbori jer niko nema većinu za formiranje vlasti i to je to. Sve više od toga biće iznenađenje.

Evo Lea Jamijeva priča kako je interesuje diplomatija od malih nogu, kako će se time baviti, veliki je patriota, ova zemlja je sad najjača, jedva čeka da doprinese našoj diplomatiji..

Evo može kod mene u odeljenje da dežura malo za DKP zahteve, hvala Bogu izbore imamo svako malo 🤭.. Pa završi na infuziji. 🤭 Sve se bojim tako će.. 😌

Jami kaže ide sa tatom Leinim po brojnim evropskim gradovima i biraju vrlo jak univerzitet za Lein master, tako da ne brinite za porodicu Milenković.. 😦😱

Jel ovo san ljudi ili java!?

@Miloš

Lokal MORA sada, bio je 2020. godine..
Na rusvaj se spremaj kako god... Nikakve lepe slike iz 🇷🇸 sigurno neće u svet u 2024. godini.. I ne treba, ciljevi hibridnih režima je da idu lepe slike iz tih zemalja van.. To treba sprečiti po svaki cenu..

Back