Izbori

Drago mi je da je Marinika makar delimično prekinula štrajk. Nisam očekivao da će se išta postići time, ali ako ništa drugo, makar je neka poruka poslata. Ne vredi ugrožavati zdravlje i život, jer ova beskrupolozna gamad to i žele, što je skoro i pokazao onaj sm**d od Bokana na ružičastoj televiziji. 💀

On je ekspert u procenjivanju "talenata". Nevena Đurić, Staša, Božićka... sve intelektualac do intelektualca. 💀 Đurđevićka je makar obrazovana ako ništa, ali kako mi je oduvek delovala kao SNS satelit, ni najmanje me ne bi iznenadilo da postane njihov član u bližoj budućnosti.

Ona je skolovan politicar koliko to god smesno zvucalo.
Kapiram da joj nece tesko pasti da malo prilagodi pricu kao mnogi pre nje.
A za Nestorovica stvarno nemam reci, ne mogu o toj pojavi.

ako Nestorović bude gradonačelnik pravićemo Gangulu od blata

Očekujem paradu antivaks ponosa i skup za ravnozemljaše gde će ljudi na trgu Nikole Pašića nositi maketu ravne zemlje i to sve, naravno, finansirano iz budžeta grada

Doktor, pa sportista, pa opet doktor za gradonačelnika? :ROFLMAO: Bio sam u fazonu neka bude ko god samo da se skloni trenutna ljiga, a potencijalno dobijamo identičnu ljigu? Moguće samo kod nas.

Pa može. Eto, nismo imali estradnog umetnika na toj funkciji. Majče je ionako davnih dana izrazila želju da se kandiduje za predsednicu Srbije, evo joj prilike da se upusti u političke vode. :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Pa može. Eto, nismo imali estradnog umetnika na toj funkciji. Majče je ionako davnih dana izrazila želju da se kandiduje za predsednicu Srbije, evo joj prilike da se upusti u političke vode. :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:
A gen za železnice si zaboravio..

ako Nestorović bude gradonačelnik pravićemo Gangulu od blata

Očekujem paradu antivaks ponosa i skup za ravnozemljaše gde će ljudi na trgu Nikole Pašića nositi maketu ravne zemlje i to sve, naravno, finansirano iz budžeta grada
Zar neće velike kornjače da je nose? :oops:

Upravo sam negde procitao da je Srbija medju zemljama koja ne priznaje Lukasenka kao predsednika Belorusije, odnosno izbore 2020. Pa dobro, iznenadjenje

Prosli izbori i vodja ukida sponzore KK Partizan (MTS), pa dobro to je i bilo za ocekivati. Svaku utakmicu ga prigodno pozdravljaju, samo ne znam kako kod ovih nasih suseda sto od skora igraju kosarku niko ne sme da zucne.

@Choda Malo si pogrešno protumačio. Srbija je potpisala Deklaraciju Evropske unije u kojoj se navodi i da izbori u Belorusiji nisu bili slobodni ni fer, ali to ne znači da ne priznaje Lukašenka kao predsednika Belorusije, štaviše naša vlast je komunicirala sa njim na toj funkciji i nakon toga. Pridružili smo se i nekim sankcijama protiv Belorusije, mislim ne svim, pa je i tu bilo malog zahlađenja, ali saradnja i dalje postoji.

Back