Izbori

Ocekujem kamala blowout mada iskreno ne bi me iznenadio nijedan scenario pa ni suprotan

Ide finale mog odabranog rijalitija nece se spavati veceras !!

A čekaj, je l' su ona žuta i zelena stranka kandidati takođe ili se bukvalno bira između dve opcije? Znam da oni ne mogu ni da prismrde rezultatima, ali me interesuje koliko opcija zapravo ima na papiru.

Libertarijanci uvek imaju kandidata, ali niko ne glasa za njih pošto se kampanja uvek (nezvanično) vodi između "crvenih" i "plavih".

Ima nekoliko valjda, a kandidatkinja zelenih je Jill Stein. E recimo njena pobeda bi bila politički zemljotres za SAD, a ne ishod ovih izbora jer ovde pobeđuje novac.

A čekaj, je l' su ona žuta i zelena stranka kandidati takođe ili se bukvalno bira između dve opcije? Znam da oni ne mogu ni da prismrde rezultatima, ali me interesuje koliko opcija zapravo ima na papiru.
Zavisi od drzave do drzave, nisu u celoj americi isti kandidati

Uticali su na rezultate mozda jednom 2000 i to je to

Jesu kandidati. Robert F. Kennedy Jr ih predstavlja ove godine. Zelene. Bar je tako bilo pre koji mesec. Tamo se sve nešto menja brzo i neko izađe iz kampanje a neko drugi se pojavi :ROFLMAO:

Zbog Džil i pitam. :D Pa da, tako nešto bi već bilo iznenađenje.

Neka pobedi bolji meme. To je sve što mi imamo od tih izbora.

A uz to imas i opciju da sam dopises koga god zelis 😂😂

Desavalo se i da ta opcija pobedi na lokalnim ili parlamentarnim izborima 😂

Očekujem pobjedu Trumpa. Kandidati Demokratske partije su uvijek u anketama bili dosta ispred drugog kandidata, a ona se sa Trumpom i poslije svih njegovih ispada nadmiče svo vrijeme sa 51-49.💀

Last edited:
Gugl će imati lep pregled rezultata po državi, a tu su i ostali kandidati... :D

Screenshot_20241105_200853_Edge.webp

Back