Nije sve tako sivo
Ekspert
Ali, zar navedeno nisu stvari o kojima treba da se diskutuje? Imam utisak da ljudu koji imaju ozbiljne kritike na to ko nam čini opoziciju (mislim na lik, delo i idejno opredeljenje) često bivaju zavedeni pod dežurna gunđala koja ne cene baš nikakav ''napor'' tzv. prekaljenih političkih veterana. A nijedan impuls tokom ovih nekoliko godina se nije desio zato što ga je izvorno pokrenula opozicija, već su uvek (u manjoj ili većoj meri) sebe uz dogovor uključivali u svaki izraženi protest i bunt. Kasnije nikada to nisu materijalizovali na izborima.
Možda ja pogrešno shvatam stvari, ali mislim da su i te kako zreli za pod lupu.
Da ne misliš da je na tvoj račun, ali evo ja sam sad već nekoliko godina u politici i samo imam posledice.
Novih lica ima, možda ne dovoljno, ali ima.
Najveći uspeh AVa je da je ogadio politiku svima osim svojim simpatizerima i stvorio sliku da su svi isti, a nisu. Žrtva i dželat nikada nisu isti.
Jesam sitna riba, ali to ne menja ništa.
U četvrtak sam ostao bez posla, mnogo lajem, ali ne žalim se, ako je to cena, voljan sam da je platim i ima da rizikujem do krajnjih granica. Imam decu, bože zdravlja videćete kako je to i za njih sam speman na sve, a najmanje što mogu podneti je mala žrtva za potencijalno bolje sutra.
Sa upisom deteta u vrtić sa imao peripetije, ali šta, da im se prilkonim nema šanse.
Poziv je upućen svim mislećim ljudima da se uključe, bez obzira na razlike. Neko posle ovog satrapa mora voditi državu, a to na žalost ili sreću će morati biti političke organizacije.
Među nama na forumu su velike razlike, ali mislim da možemo normalno razgovarati.
Ko god želi da pomogne može, a postoji mnogo mnogo načina.