Децембарске крађе? Ко је рекао да је крађа, ти или неки судски орган? Европска унија?Sad, koliko su ih građani Srbije birali je upitno, posle prošlogodjšnje decembarske kradje.
Pričam sveobuhvatno, ne samo o dočeku.
Koncerte su držali i u Spensu nepunih 20 dana od tragedije Baja Mali Knindza, zatim Marija Sefiovic, pa i sinoc Ceca.
Meni je to neprihvatljivo, pevati u gradu koji je zavijen bolom i tugom. Ja to ne mogu da razumem. Ne postoji covek, vlasnik, novac koji bi me prisilio da tu pevam posle tragedije.
Zivot ne sme da stane, ali ipak treba da postoji neki red i neko postovanje.
Treba se ugledati i na gradove koji su otkazali doceke, a nije ih malo...
Децембарске крађе? Ко је рекао да је крађа, ти или неки судски орган? Европска унија?
Научите да прихватите садашњу реалност. СНС је победио, можда ће за пар година изгубити подршку, али не можете живети у веровању да је неко покрао изборе само зато што сте ви против нечега.
У ствари можете, али је потребан амин од ЕУ, ако ЕУ каже да је крађа избора онда јесте крађа, ако не - онда ви немате право гласа.
Rekli kontrolori, Evropski parlament koji je usvojio i deklaraciju o pokradenim izborima u Srbiji, Evropska komisija, Fridom haus, Reporteri bez granica...Децембарске крађе? Ко је рекао да је крађа, ти или неки судски орган? Европска унија?
Научите да прихватите садашњу реалност. СНС је победио, можда ће за пар година изгубити подршку, али не можете живети у веровању да је неко покрао изборе само зато што сте ви против нечега.
У ствари можете, али је потребан амин од ЕУ, ако ЕУ каже да је крађа избора онда јесте крађа, ако не - онда ви немате право гласа.
Sudski organi inače rade savršeno svoj posao...Децембарске крађе? Ко је рекао да је крађа, ти или неки судски орган? Европска унија?