Izbori

Ako ovo nije dokaz da je njihova korupcija, bahatost i javašluk ubila ove jadne ljude, ja ne znam.

Direktna odgovornost i za tzv "rekonstrukciju" i za to što objekat nije kontrolisan. Bukvalno se ne mogu i ne smeju izvući!

Tuga!

Ostao sam blago receno sokiran na ovu ispovest porodice, razumem ih da tu tugu od nas niko ne moze nikada da shvati.
Krivo mi je samo sto je veliki broj porodica koje tesko zive u Srbiji veoma laka meta za politicare i njihove slatke reci do te mere da je njihov racio potpuno iskljucen. Prosecno srpsko domacinstvo ne zivi bas sjajno i ima otprilike ovakve stavove, imam priliku da nekad budem u manjoj ruralnoj sredini i da, to je taj narativ zahvaljivanja i uzdizanja. Ljudi su mahom marginalizovani od svih drustvenih tokova i dogadjanja i zato im je tesko shvatiti kompleksnost svega onoga sto se desava trenutno i ne treba ih osudjivati.

Ostao sam blago receno sokiran na ovu ispovest porodice, razumem ih da tu tugu od nas niko ne moze nikada da shvati.
Krivo mi je samo sto je veliki broj porodica koje tesko zive u Srbiji veoma laka meta za politicare i njihove slatke reci do te mere da je njihov racio potpuno iskljucen. Prosecno srpsko domacinstvo ne zivi bas sjajno i ima otprilike ovakve stavove, imam priliku da nekad budem u manjoj ruralnoj sredini i da, to je taj narativ zahvaljivanja i uzdizanja. Ljudi su mahom marginalizovani od svih drustvenih tokova i dogadjanja i zato im je tesko shvatiti kompleksnost svega onoga sto se desava trenutno i ne treba ih osudjivati.
Tačno!

Njihovu tugu i bol ništa ne može da zameni. Odvratni su i bolesni komentari kako su "prodali svoju mrtvu decu", "gov*a....
Sram da bude svakoga ko se usudi da prokomentariše negativno i uvredljivo bilo šta loše za ove ljude.

Oni su nazalost zrtve jos jedne zloupotrebe medija u Srbiji koji su pod kontrolom vlasti. Ovakvo korištenje porodice stradale dece za izbornu kampanju, za velicanje lika i dela Aleksandra Vucica, za pljuvanje po studentima je BOLESNO!

Stav ovih ljudi o protestima mora da se postuje, ma koliko da se sa njim bilo ko od nas ne slaze. Ne moze niko vise od njih da tuguje i zali njihovu decu i deku. 💔

Isto tako svi moraju da razumeju da na sve ove proteste ljudi izlaze iz jos jednog razloga, a to je da smo svi mi mogli biti pod tom prokletom nadstrešnicom. Ovo je moglo i moze da se desi svakome, ali bukvalno svakome od nas. I zato ljudi izlaze, zbog sebe, svoje dece i porodice.

Prve izlazne ankete predsedničkih izbora u Hrvatskoj:
1000018276.webp
Milanović izgleda pobedio u 1. krugu.
Debakl Plenkovićevog HDZ-a i celokupne desnice i njihovih kandidata

Hdz kandidat ne moze ni 20% skupiti, kolko smo mi zap propali oduvek lmao

Za dlaku se ipak ide u drugi krug. Pa jbt.

Al ipak, 30% razlike, ovo je svakako rješeno

Milanovića u Hrvatskoj obožavaju ko kod nas Vučića, slična razlika u odnosu na drugoplasiranog kandidata. :oops:

Pre bih rekao da preziru i ne mogu da gledaju HDZ. Kao ljudi ovde opoziciju😁

Mora biti i onih koji ih vole kada dobiju podršku od 50-60% u prvom krugu, a čujemo često hvalospeve i u uličnim anketama. To nam je što nam je, nema drugih jasno isprofilisanih kandidata za šire narodne mase.

Nivo deluluizma HDZ-a je sve ikad. Miki osvojio 50% glasova, a Primorac mrtav hladan kaže da rezultati pokazuju da su ljudi nezadovoljni i da žele promjene 😂😂😂😂
Osim što su lopovi, još su i glupi 😌

Njemu bolje da postane stand up komičar nego što se politikom bavi.

Pocinjem da mislim kako je Plenkovic namerno kandidovao nekoga poput Primorca kako bi pomogao Milanovicu. Bas onako kako je on njemu pomogao za parlamentarne...

A to da mi nemamo pravo glasa....realnost je da Srbija nije vaša privatna svojina, iako vas vrhovni komadant redovno ubeđuje u suprotno. Malo se, ipak, pitamo i mi ološi, strani plaćenici i domaći izdajnici.
Па испада по свему да се не питате, јер да је ЕУ хтела да пусти Вучића низ воду, то би се тада догодило. Не би ишли против својих интереса.

Pocinjem da mislim kako je Plenkovic namerno kandidovao nekoga poput Primorca kako bi pomogao Milanovicu. Bas onako kako je on njemu pomogao za parlamentarne...
Po ovoj izjavi, ne bi se reklo.

Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković komentirao je rezultate predsjedničkih izbora. Zahvalio je svim građanima, koji su izašli na izbore. Dodao je da je izlaznost bila mala.

- Drago mi je da je naš kandidat ušao u drugi krug. Od sutra je nova utakmica, nova dva tjedna. Vjerujemo u pobjednički rezultat za dva tjedna. Milanović nema programa. Prevladala je medijska teza kako ne treba sva jaja u istu košaru. Što je smiješno, ali tako je, kako je. Podsjećam sve građane na postignuća koja je Vlada učinila, sve je to Vlada učinila, a ne Milanović. Ne želimo da nas se vuče prema Rusiji, želimo da Hrvatska ide u pravom smjeru, poručio je.

Delulu Andrija. Pobjeda moguća uz aktiviranje ovih 50 posto ljudi koji nisu izasli na glasanje. U paralelnom svemiru naravno

Back