Izbori

Znači, EU ne valja ali kada treba da se sačuva vođa na vlasti, onda je dobra. Zanimljivo.
ЕУ не ваља мени, али вам реално кажем да ЕУ хоће да руши Вучића, то би већ било готово. Ваљда ви треба да будете разочарани у ЕУ, а не ја који је никад нисам волео. Кад вам кажем да се не питате о изборима и легалности истих, то вам је стварно тако. Има ли сте пример Румуније где је уставни суд поништио вољу народа јер победник није одговарао ЕУ и ЕУ је то здушно подржала. ЕУ не подржава ваше протесте и то је тако.

Nisam znao da i ovde ima sns botova.
Drže se i slike oskara na profilu!

Pih forumaši!
Nisam se ovome nadao! 🤣🤣🤣
Чисто да не живите у илузији да нико не гласа за Вучића и СНС, него ето сви избори покрадени. Ту смо наравно да и погурамо кандидате који су режимски, дакле ко подржи студенте од кандидата на ПЗЕ, лети напоље или не пролази у финале. Буч Кесиди је тек први...

Чисто да не живите у илузији да нико не гласа за Вучића и СНС, него ето сви избори покрадени. Ту смо наравно да и погурамо кандидате који су режимски, дакле ко подржи студенте од кандидата на ПЗЕ, лети напоље или не пролази у финале. Буч Кесиди је тек први...
Za novu godinu želim ti od srca da redovnije piješ lekove, ili da kreneš na neku psihoterapiju.

Za novu godinu želim ti od srca da redovnije piješ lekove, ili da kreneš na neku psihoterapiju.
Исто желим теби и свим ботовима Маринике Тепић.
@Djole89 Ко прича о F дијагнозама, први треба да себе провери. Увек крените од себе прво.

И мало смањите доживљај, ја толико мржње од стране форумаша за изношење мог мишљења нисам доживео. Млади сте, немојте се нервирати, сутра ћете седети с неким на послу или у породици. Морате бити толерантнији на мишљења с којима се не слажете.

Last edited:
@Djole89 Ко прича о F дијагнозама, први треба да себе провери. Увек крените од себе прво.
Pa ona je vaša 🤣

И мало смањите доживљај, ја толико мржње од стране форумаша за изношење мог мишљења нисам доживео. Млади сте, немојте се нервирати, сутра ћете седети с неким на послу или у породици. Морате бити толерантнији на мишљења с којима се не слажете.
Pa tvoji postovi i razmišljanja nam dođu kao dnevna doza testa tolerancije. :D

Back