Doctor Who
Ekspert
Informer… važi
ЕУ не ваља мени, али вам реално кажем да ЕУ хоће да руши Вучића, то би већ било готово. Ваљда ви треба да будете разочарани у ЕУ, а не ја који је никад нисам волео. Кад вам кажем да се не питате о изборима и легалности истих, то вам је стварно тако. Има ли сте пример Румуније где је уставни суд поништио вољу народа јер победник није одговарао ЕУ и ЕУ је то здушно подржала. ЕУ не подржава ваше протесте и то је тако.Znači, EU ne valja ali kada treba da se sačuva vođa na vlasti, onda je dobra. Zanimljivo.
Чисто да не живите у илузији да нико не гласа за Вучића и СНС, него ето сви избори покрадени. Ту смо наравно да и погурамо кандидате који су режимски, дакле ко подржи студенте од кандидата на ПЗЕ, лети напоље или не пролази у финале. Буч Кесиди је тек први...Nisam znao da i ovde ima sns botova.
Drže se i slike oskara na profilu!
Pih forumaši!
Nisam se ovome nadao!![]()
Za novu godinu želim ti od srca da redovnije piješ lekove, ili da kreneš na neku psihoterapiju.Чисто да не живите у илузији да нико не гласа за Вучића и СНС, него ето сви избори покрадени. Ту смо наравно да и погурамо кандидате који су режимски, дакле ко подржи студенте од кандидата на ПЗЕ, лети напоље или не пролази у финале. Буч Кесиди је тек први...
Исто желим теби и свим ботовима Маринике Тепић.Za novu godinu želim ti od srca da redovnije piješ lekove, ili da kreneš na neku psihoterapiju.
Pa tvoji postovi i razmišljanja nam dođu kao dnevna doza testa tolerancije.Исто желим теби и свим ботовима Маринике Тепић.
@Djole89 Ко прича о F дијагнозама, први треба да себе провери. Увек крените од себе прво.
И мало смањите доживљај, ја толико мржње од стране форумаша за изношење мог мишљења нисам доживео. Млади сте, немојте се нервирати, сутра ћете седети с неким на послу или у породици. Морате бити толерантнији на мишљења с којима се не слажете.