Izbori

Ne radi se o mišljenju, ne pravi se lud. Podržavaj svoju nakaradnu sektu do mile volje, niko ti ne osporava to pravo i to ti je jedan od forumaša u startu jasno stavio do znanja, ali ne pokušavaj da ovde drugima soliš pamet i da pišeš gluposti. Ovo što si napisao u prethodnih par postova nije mišljenje, već iznošenje čistih, notornih nebuloza. A ta priča o mržnji, netoleranciji i nepoštovanju drugačijeg stava je zapravo čisto pripisivanje drugima onoga što ti, odnosno vi konstantno radite u proteklih 12 godina. I u tome ste se usavršili poprilično. Inače, savršenog sam mentalnog zdravlja, hvala na brizi, ali čak i da mi nešto fali, verovatno bi se našla neka adekvatna terapija. Ovo vaše je neispitano i vrlo zabrinjavajuće.

Ви сте безобразни, кад нешто не прихватате одмах вређате и правите се да сте психолози. Не само ви, него конкретно и други противници власти. Буквално, то вам је сличност са Информером. Ја износим своје мишљење, и онда дође Ђоле и сад као то није мишљење него небулоза. Не разумем, не правим се ја да поштујем неку демократију и толеранцију, него се ви то правите и ваљда залажете за исту.

Ali poenta je u tome što vi Milane ne iznosite svoje mišljenje, već što bi se reklo botujete.

Niko ovde nema problem sa drugačijim mišljenjem koje se iznese na kulturan i civilizovan način, ali izvrtanje činjenica i stvarnosti nikako ne može da se prihvati.

Ali poenta je u tome što vi Milane ne iznosite svoje mišljenje, već što bi se reklo botujete.

Niko ovde nema problem sa drugačijim mišljenjem koje se iznese na kulturan i civilizovan način, ali izvrtanje činjenica i stvarnosti nikako ne može da se prihvati.
Ја нисам никоме први рекао да има Ф дијагнозу, нити сам први рекао да је неко бот. Нити сам први рекао да неко пише небулозе. Лепо се види ко је кога први вређао. Је ли то културан и цивилизован начин? Ево са тим неким, што ви кажете ботовањем, сложио се и Петар. Је ли Петар бот што се сложио са мном у МИШЉЕЊУ да ЕУ тренутно подржава Вучића?

Ја нисам никоме први рекао да има Ф дијагнозу, нити сам први рекао да је неко бот. Нити сам први рекао да неко пише небулозе. Лепо се види ко је кога први вређао. Је ли то културан и цивилизован начин? Ево са тим неким, што ви кажете ботовањем, сложио се и Петар. Је ли Петар бот што се сложио са мном у МИШЉЕЊУ да ЕУ тренутно подржава Вучића?

Ako nemaš F dijagnozu zašto te ta rečenica vređa? Vidiš, ja razumem da je tebi ova situacija u kojoj se naša država nalazi super, ali postoje ljudima kojima nije super. I ti u svojim postovima se iskreno podsmevaš svima koji negoduju protiv velikog vođe i koji iznose činjenice kako situacija u Srbiji nije tako bajna kako ti pričaš. I onda kada dođeš ovde i počneš da se podsmevaš i govoriš kako nemamo pravo glasa, nemoj očekivati da ćeš biti lepo dočekan. Sve što baciš vraća se ko bumerang.

Last edited:
Svoju kulturu i civilizaciju pokazuješ svakim svojim provokatorskim postom, tačnije "kulturno" podj***vaš sve samomisleće ljude ovde. Rekoh, krajnje usavršena mantra. Petar nije bot jer je legitimno izrazio svoj stav vezan za podršku EU sa kojim bi se možda još neko složio, za razliku od tebe koji koristiš svaku priliku da nas podsetiš kako nemamo pravo glasa, ne pitamo se ništa, da ne pričam da bezobzirno dovodiš u kontekst PZE i diskvalifikaciju učesnika sa politčkom podrškom za vladajuću stranku?! Šta očekuješ, tapšanje po ramenu? Politički stav i mišljenje se brani argumentima, a ne provokacijama i pokušajem da svoj bezobrazluk predstaviš kao MIŠLJENJE. Ovo je moj poslednji post upućen tebi, stavljam tačku na bilo kakvu diskusiju i zamolio bih te da me obilaziš u širokom luku. Ja ću svakako uraditi isto.

Pa i ja mislim isto. Da, EU podrzava Vucica i cuti i okrece glavu na sav kriminal, korupciju, izborne kradje i ostala nedela njegovog rezima. Zašto? Zato što prodaje, izdaje i poklanja svaki milimetar ove zemlje i daje im i nudi na tacni bez da ga pitaju. Samo da bi savuvao svoju fotelju.

Mozda nisi nikome rekao da ima neku dijagnozu ali na vrlo perfidan nacin provociras ljude koji samo iznose svoja kriticka misljenja na racun vlasti. Nazvao si @Stefan28 @Djole89 i botovima Marinike Tepić! Nemas pravo nikoga da etiketiras sve i da je podrzavaju.

Lepo smo te svi zamolili da to vise ne radis.
Ti opet nastavljaš isto! Iznesi svoje misljenje na to imas potpuno pravo ma koliko se bilo ko neslagao sa njim, ali bez omalovazavanja, vredjanja i nazivanja botom bilo koga.

Neoradikalskim fašistima zakonom zabraniti spominjanje reči "demokratija" i "tolerancija" u bilo kom kontekstu, bilo kada i bilo gde.

Lepo smo te svi zamolili da to vise ne radis.
Ti opet nastavljaš isto! Iznesi svoje misljenje na to imas potpuno pravo ma koliko se bilo ko neslagao sa njim, ali bez omalovazavanja, vredjanja i nazivanja botom bilo koga.
Ало, да ли ти читаш постове по реду или прескачеш по 5 страна. Ја сам одређене људе назвао ботовима тек пошто су мене назвали ботом. Ви сте први мене омаложавли и вређали, ја се само спустим на исти ниво, хвала богу. А ништа ми лепо нисте рекли, а камоли замолили.

Nije ni u prosveti kako neki misle. Proteste mnogi ne podržavaju. U sindikatima prosvete su lica koja ne poštuju dovoljno stav nastavnika. Npr. čuo sam od prijatelja koji radi u školi, da su oni ogromnom većinom izglasali da nisu za blokadu i neradni petak pred kraj prvog polugodišta, a onda su ovi iz sindikata to direktorki preneli kao odluku da će biti skraćeni časovi od 30 minuta. Takođe, velikom većinom su odlučili i da održe nastavnička veća i zaključe ocene, uprkos tome što su sindikati izašli sa saopštenjem da toga neće biti.

Naravno, to ne znači da su se nastavnici izjašnjavali da li su za ovu ili onu stranu, kako mnogi neretko tumače, već da su prosto protiv blokada i protesta u trenutnom obliku. Slično je i na fakultetima, neki to podržavaju, neki su izričito protiv. Nema tu baš jedinstvenog stava.​

Back