Doctor Who
Ekspert
Baš sad razmišljam gde da nadjem nekog hakera da im sruši sajt
Vrištim jer je ovaj post nakon Informerovog članka o Đilasu ahahahahahaIzdajnicki kurton bi da opet pljacka narod .
autošovinistički idiot
Klasična SNS retorika "oni koji protestuju nikad nisu većina"вође синдиката често уопште не представљају одраз мишљења наставника.
To što je Milan rekao je tačno, da li nažalost ili ne, da se razglabamo. Imam više prijatelja koji rade u prosveti i kažu da su sindikalni predstavnici uglavnom neki drugi svet, koji baš i ne sluša stav prosvetnih radnika.Klasična SNS retorika "oni koji protestuju nikad nisu većina"
To je bilo jasno odlukom predstavnika sva 4 reprezentativna sindikata da odu na sastanak sa Vučićem u jeku ovako nezabeležene krize u prosveti. I sam Vučić kaže da su bili oduševljeni kada je prihvatio sve njihove zahteve za prekid strajka, ali se do jutra (kada su saopstili clanovima sindikata) odluka promenila tj. "dogovor" nije dolazio u obzir.Imam više prijatelja koji rade u prosveti i kažu da su sindikalni predstavnici uglavnom neki drugi svet, koji baš i ne sluša stav prosvetnih radnika.