Pipi
Ekspert
Izasli su fakti iz vestacenja o uzroku pada nadstresnice, ima 8 slajdova sa tekstom:
Tačno!Ostao sam blago receno sokiran na ovu ispovest porodice, razumem ih da tu tugu od nas niko ne moze nikada da shvati.
Krivo mi je samo sto je veliki broj porodica koje tesko zive u Srbiji veoma laka meta za politicare i njihove slatke reci do te mere da je njihov racio potpuno iskljucen. Prosecno srpsko domacinstvo ne zivi bas sjajno i ima otprilike ovakve stavove, imam priliku da nekad budem u manjoj ruralnoj sredini i da, to je taj narativ zahvaljivanja i uzdizanja. Ljudi su mahom marginalizovani od svih drustvenih tokova i dogadjanja i zato im je tesko shvatiti kompleksnost svega onoga sto se desava trenutno i ne treba ih osudjivati.
Nivo deluluizma HDZ-a je sve ikad. Miki osvojio 50% glasova, a Primorac mrtav hladan kaže da rezultati pokazuju da su ljudi nezadovoljni i da žele promjene
Osim što su lopovi, još su i glupi![]()
Па испада по свему да се не питате, јер да је ЕУ хтела да пусти Вучића низ воду, то би се тада догодило. Не би ишли против својих интереса.A to da mi nemamo pravo glasa....realnost je da Srbija nije vaša privatna svojina, iako vas vrhovni komadant redovno ubeđuje u suprotno. Malo se, ipak, pitamo i mi ološi, strani plaćenici i domaći izdajnici.
Po ovoj izjavi, ne bi se reklo.Pocinjem da mislim kako je Plenkovic namerno kandidovao nekoga poput Primorca kako bi pomogao Milanovicu. Bas onako kako je on njemu pomogao za parlamentarne...
Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković komentirao je rezultate predsjedničkih izbora. Zahvalio je svim građanima, koji su izašli na izbore. Dodao je da je izlaznost bila mala.
- Drago mi je da je naš kandidat ušao u drugi krug. Od sutra je nova utakmica, nova dva tjedna. Vjerujemo u pobjednički rezultat za dva tjedna. Milanović nema programa. Prevladala je medijska teza kako ne treba sva jaja u istu košaru. Što je smiješno, ali tako je, kako je. Podsjećam sve građane na postignuća koja je Vlada učinila, sve je to Vlada učinila, a ne Milanović. Ne želimo da nas se vuče prema Rusiji, želimo da Hrvatska ide u pravom smjeru, poručio je.