I mene nervira to što opozicija hakuje proteste čim se za to ukaže prilika i prilepe se uvek kada nekakve tragedije, ili društvena dešavanja generišu gnev i nezadovoljstvo i ljudi se spontano okupe. Uz to, vrlo mi je problematično i to što često nemaju nijansirane nastupe, nego uvek gledamo likove na granici ludila, poput ovog Novkaovića iz N. Sada ili one DS lujke koja skače na policajca i lupa mu kacigu. Meni stvarno čitava ta ekipa deluje nesposobno i impotentno. Pritom, imam na umu respresivne mere i medijski mrak koji opozicija (i svi mi) trpi, ali jednostavno ne vidim naznake kako će oni, ujedinjeni ili ne, napraviti korak dovoljan da motivišu inače opoziciono nastrojene ljude da stanu uz njih sve dok ne naprave nekakavo filtriranje ljudi koji će se istaknuti kao nova glavna lica.
Meni Marinika lično ne smeta i dopada mi se što je vrlo konkretna u obraćanjima i komunikaciji i ne prodaje neke ideološke cake, za razliku od većine drugih. Mislim da je problem njene percepcije vezan za to ''sa kim si, takav si'', jer ona jednostavno dolazi u paketu sa gomilom has been sumnjivim likovima koji, uprkos dokazanoj pol. nekompetenciji, i dalje imaju potrebu da se nameću kao nekakvi predvodnici opozicije.