Izbori

Zanimljivo da je jedan posmatrač izbora iz Švajcarske, izjavio da Brisel i Evropski parlament lažu i šire propagandu o neregularnosti izbora i da nije baš tako. Kaže da čak ni u Švajcarskoj nema potpune slobode i da znaju da isključe mikrofon kada se govori što nekom ne ide u prilog.

Lukašenko rekao da nakon ovog mandata očekuje da bude neko nov predsednik iz mlađe generacije, da će se do tada raditi na pripremi toga, i da to neće biti nijedan od njegovih sinova.

Pa ako mu je to sin, on reče da neće... No, ko zna šta će biti za 5 godina.

Ja pročitah u popodnevnim časovima, možda ne baš u 12h...

Ne bi trebalo da uvode tako neke mere, jer nema povoda i bile bi kontraproduktivne.

Ајде да се лажемо до сутра да је одлучио да да оставку и емигрира у САД где су га поставили за специјалног изасланика за Гренланд

Pa to ne spada u važne odluke. :cool:

Са зебњом пратим све ово. Али данас сам видео да Пинк и даље навија за Вучића, па ми је лакнуло.

Pa ili će pasti uskoro ili će biti Lukašenko 2.

Vidim da je Vulin izjavio da bi ove što protestvuju kaznio kao ove što idu na strana ratišta.

Mislim da scenario Lukasenka nije realan u Srbiji... mi imamo prilicno dobru istoriju pobune protiv neprijatelja sto stranih sto domacih. Narod je ustao i rekao bih da je to sad nezaustavljivo

Back