Izbori

Протестује ли Нови Сад и даље? Нисам у земљи, а не желим да уђем на непријатељске таблоиде.

Не знам шта вас чуди? Његово је право да помилује било кога. Као први пут да вам пишем. Председник има то право.

Ne cudi nikoga, covek ima dijagnozu i zloupotrebljava svoja ovlascenja. Problem ste ti i tebi slicni koji relativizujete stvari koje ne biste smeli. On ce svoje zavrsiti, mi sa vama treba da nastavimo da zivimo posle svega ovoga.

Na kraju ce svima, pa i tebi sve ovo sto sad podrzavas da se obije o glavu.

Не знам само како, да сте способни, већ би нешто било. Док ЕУ не каже другачије.

Evo kako naš predsednik misli na svoje građane.

Ekipa lekara i medicinskih sestara redovno dežura ispred tunela Munjino brdo, pa ako se desi da se nekome sruči sve na glavu, nema brige, tu je stručna ekipa da pripomogne. Ako poginete, krivi su blokaderi nacisti, nikako predsednik i napredna vlast.

https://www.danas.rs/vesti/drustvo/...-pocinju-dezurstva-pored-tunela-na-auto-putu/

....a u međuvremenu - hteli ste da pomognete ugroženima u požarima? Neće moći bato/seko, ima da platite novčanu kaznu jer vam je nešto tako gnusno i odvratno uopšte palo na pamet. Zna se ko jedini u ovoj državi ima tapiju na pomaganje......tj. "pomaganje".

https://www.danas.rs/vesti/drustvo/...enata-koji-su-pomagali-ugrozenima-u-pozarima/

Demantovali su iz Čačka da će dežurati ispred tunela, već će hitna pomoć dežurati u tri smene u ambulanti u Parmencu, blizu te deonice.

100 000 radnika iz Gane bi trebalo da u narednih godinu dana dobiju radne vize. Ko se vozi gradskim prevozom po vecim gradovima u Srbiji shvata sta to znaci.

Mislim da se ta kvota ne odnosi na te iz Gane, nego da je plan da se ukupno toliko izda radnih dozvola za strance, a Gana hoće deo toga. Svakako, jezivi su ti planovi.

Nedavno, vozač Lastre reče da se uskoro očekuje dolazak još 400 tamnoputih vozača autobusa, verovatno iz Azije, kao i do sada. On kaže da njihove plate vozača nisu male, ali da neće niko da radi, pa uvoze tako radnu snagu.

Mislim da se ta kvota ne odnosi na te iz Gane, nego da je plan da se ukupno toliko izda radnih dozvola za strance, a Gana hoće deo toga. Svakako, jezivi su ti planovi.

Nedavno, vozač Lastre reče da se uskoro očekuje dolazak još 400 tamnoputih vozača autobusa, verovatno iz Azije, kao i do sada. On kaže da njihove plate vozača nisu male, ali da neće niko da radi, pa uvoze tako radnu snagu.
Ja po BG gotovo ne vidjam srpske vozace. Ubedjen sam da su ti ljudi priuceni, cisto sumnjam da prolaze proceduru i obuku kao nasi vozaci. Bice da je neki ubrzani kurs u pitanju.

U Šapcu demolirana ribarnica. Razlog? Naravno, vlasnik podržava studentske proteste. I ne samo to, već se drznuo i da sprema hranu za studente. Pravi nacista i Hitlerov sledbenik.

Ništa, očekujemo uskoro pomilovanje od strane predsednika i imenovanje novih junaka.

https://www.danas.rs/vesti/drustvo/...ibarnice-aktivno-podrzao-studentske-proteste/

Samo obratiti pažnju na ove momke. Tako su opušteni i lagani kao da znaju da policija neće doći. Bukvalno živimo Nemačku 1938.

Na mrežama pišu da nam uvoze HIV pošto navodno velik broj stanovništva je zaražen.

Ne znam šta je istina, ali od ove vlasti apsolutno ništa ne može da iznenadi. Nije dovoljno što su od Beograda i drugih gradova napravili džamahiriju sad još hoće na grbaču da nam natovare i 100 hiljada Ganaca.

Pa nije luda Jovanka Jolić, neko zaista ima plan da uništi srpski gen u Srbiji, i onako je stranaca odavno više nego Srba u Srbiji. Žalosno!

Nemojte biti bukvalisti. Teško da će 100k Ganaca doći, nemoguće je da celu godišnju kvotu odrede za njih, a inače najviše daju Rusima, Kinezima, Turcima, Indusima itd. Ali svakako, potencijalni problem jeste što će, izvesno, doći, koliki god broj bio, naročito zbog mogućeg širenja raznih bolesti.

Back