„Smeta im (Dragana J. Vučićević) jer je hrabar, jer neće da odustane, ali dobro, da znamo koliko Hitlerovih sledbenika imamo. A videćemo kako će Tužilaštvo da reaguje“, rekao je Vučić.
Ja po BG gotovo ne vidjam srpske vozace. Ubedjen sam da su ti ljudi priuceni, cisto sumnjam da prolaze proceduru i obuku kao nasi vozaci. Bice da je neki ubrzani kurs u pitanju.Mislim da se ta kvota ne odnosi na te iz Gane, nego da je plan da se ukupno toliko izda radnih dozvola za strance, a Gana hoće deo toga. Svakako, jezivi su ti planovi.
Nedavno, vozač Lastre reče da se uskoro očekuje dolazak još 400 tamnoputih vozača autobusa, verovatno iz Azije, kao i do sada. On kaže da njihove plate vozača nisu male, ali da neće niko da radi, pa uvoze tako radnu snagu.
U Šapcu demolirana ribarnica. Razlog? Naravno, vlasnik podržava studentske proteste. I ne samo to, već se drznuo i da sprema hranu za studente. Pravi nacista i Hitlerov sledbenik.
Ništa, očekujemo uskoro pomilovanje od strane predsednika i imenovanje novih junaka.
https://www.danas.rs/vesti/drustvo/...ibarnice-aktivno-podrzao-studentske-proteste/