Taj Karovic je bio govornik na skupu povodom predavanja potpisa, a bice govornik i na sledecem skupu. Nije random izabran da ucestvuje u Utisku nedelje i bez razloga. vec danima je govornik na studentskim skupovima.
Znaci ako su par istaknutih ljudi koji su politicki desno tzv suverenisti vetirani to je znak da lista nije ideoloski u balansu i da nema desnicara? Mozda je i neki liberal predlozio osobe poput Natase Kandic, Sonje Biserko i slicnih pa su se desavale iste situacije. Dakle onda bi trebali i liberali da budu nezadovoljni jer nema nekih ljudi koje su oni ocekivali na listi? I prvo nisi ni rekao da je ta Jelena Pavlovic bila u Nestorovicevoj stranci i da je aplaudirala Vucicu, znaci bila je u politickoj stranci dok je sa druge strane Jasmina Paunovic imala vrlo upitne da ne kazem rasisticke stavove i samu je sebe diskvalifikovala sa liste svojim izlaganjem na jednom podcastu. Da je bila na listi te stvari koje je izgovorila bi mogle da se koriste kao politicko oruzje protiv liste. Ali bitno je da vi prenosite tudja misljenja bez ikakve provere i kritickog razmisljanja.
E pa ako su ljudi na opskurnim telegram grupama razocarani SL sigurno gubiNije bitno sta pisu ljudi na tviteru ali zato ajmo da cujemo sta pisu ljudi na telegramu i po tome formiramo prognoze i misljenje o listi. Stvarno svasta se moze procitati ovde.
Uvek ces imati ljude koji ce biti nezadovoljni jer SL nije vise ili levo ili desno. Ni jedna ni druga strana nije skroz zadovoljna listom niti programom ali eto ispade da su desnicari jedini zakinuti i da imaju razlog da glasaju za opciju van SL. Sta je sa levicarima i liberalima? Po ovome ispade da onda ni liberali nisu pokriveni kandidatima i programom jer u programu i listi nema zalaganja za npr EU i istopolne brakove. Mene bas interesuje sta vi mislite da jos treba da se doda da bi desnicari bili zadovoljni, mozda deportovanje migranata, vracanje Kosova, ukidanje Prajda, zabrana abortusa?

Ako ništa, ove naredne ćemo barem skidati mnogo lakše nego ove što su sada na vlastiMene više brine kako će se donositi odluke u budućnosti, s obzirom na to da je jako puno različitih pogleda i stavova među članovima SL.
Lidija Vukićević je jedino poznata po tome što se nije tuširala još od Boljeg Života pa joj je kosa ostala netaknuta.Meni se baš sviđa što je većina lica sa SL mahom nepoznata. Daće Bog pa ćemo ih lepo upoznati u parlamentu. Na kraju krajeva, ko je pa poznat kod ovih zlotvora? Šešelj, Radeta, Jovanov? Lidija Vukićević? Helou, pa pre bih životinji dao podršku nego tim odronima.
Ocekivan odgovor ljudi koji nemaju nikakav argument i koji nemaju svoje misljenje vec kopiraju tudje. Da mi je neko rekao da ce neki clanovi fan forume Evrovizije kukati jer nema dovoljno desnicara na listi rekao bih da me zajebava
Isprani mozgovi na maks, neka mi samo neko kaže da ova dvojica ne vole jedan drugog i ne sarađuju a sve rade jedan za drugog. Kod nas otkazali sinoć skup a nedavno napisaše da će ipak biti sad u 4, što je bez veze jer ne znam da li će ljudi doći kad je na knap najavljeno, prvi ja ne moguOvi studentski aktivisti što su trebali da po RS-u promovišu studentsku listu nakon što su otišli u Doboj i Višegrad i doživjeli nasilje obustavljaju preostale gradove. Lijepo su ih Dodikovi crveni dočekali.
U jbt, šta si sve shvatio iz jednog mimaOcekivan odgovor ljudi koji nemaju nikakav argument i koji nemaju svoje misljenje vec kopiraju tudje. Da mi je neko rekao da ce neki clanovi fan forume Evrovizije kukati jer nema dovoljno desnicara na listi rekao bih da me zajebava
Ako govoriš za RS, ja mislim da bi mogao kandidat opozicije da pobijedi za mjesto predsjednika i eventualno da opozicija uđe u državnu vlast, ali što se predsjedništva tiče i većine u skupštini mislim da se ipak neće desiti. Ne pratim doduše situaciju tamo, ali ne djeluje mi baš da će ljudi toliko glasati. Toliko sam 2022. bio investiran u tadašnje izbore samo da bi na kraju tri aktuelne stranke dobile najviše glasova.@Milos-S to mi isto mislimo za našu vlast, da im je kampanja nikad lošija i da narod nije uz njih, da su dosadili, tako da se nadam da nas osjećaj ne vara... ali... dok ne bude gotovo, nije gotovo, pogotovo što ovi što ćute na kraju izađu i glasaju za vladajuće a misliš da neće. Biće baš tijesno i napeto