il Izrael 2023: Noa Kirel - Unicorn

Reakcije na yt-u su toliko promišljene da ih je mučno gledati. Koliko Blanku pljuje i ko inače ne bi, toliko ovoj nijednu manu ne pronalaze. Samo se mama Alesia usudila da bude realna.
Dvostruki standardi. Uvek bilo uvek ce biti.

Reakcije na yt-u su toliko promišljene da ih je mučno gledati. Koliko Blanku pljuje i ko inače ne bi, toliko ovoj nijednu manu ne pronalaze. Samo se mama Alesia usudila da bude realna.
Sta je rekla Alesia? Posto su joj izgleda obrisali taj video 💀

Al’ obavezno svake godine mora biti neka zemlja učesnica koja nam se do ESC-a zgadi za tri života. Pocrkat ćemo do maja od ove lujke i Izraela 💀💀
Potpis i pecat. Meni je ova likusa kao sto sam vec rekao jednom, uzasno antipaticna do zla Boga.

I to obavezno bude neki izvodjac sa krs pesmom. Ali bolje i tako nego da mi neko zgadi dobru pesmu.

Ovo je stvarno pesma sa vrhunskom produkcijom, Noa je stvarno fenomenalna, ali tekst brate ubi u pojam. Ne kontam onaj deo power of a unicorn? Mislim koju moć jednorog ima osim da iskenja dugu

Ovo je stvarno pesma sa vrhunskom produkcijom, Noa je stvarno fenomenalna, ali tekst brate ubi u pojam. Ne kontam onaj deo power of a unicorn? Mislim koju moć jednorog ima osim da iskenja dugu
Glavna karakteristika jednoroga je to da je redak i poseban i pretpostavljam da time ističe da je i ona retka i posebna.

Back