Nee samo too, nego ce zbog toga sto se odrzava Evrovzija u bogatoj, ali i najskupljoj državi u Evropi, kako je Martin i najavio i pre finala Evrovzije da želi ove godine, postoji velika šansa da sledeće godine bude učestovao najmanji broj država od kako imamo polufinale, a sve se to moglo izbeći, znamo svi kako, a da je pobedila neka druga zemlja(znamo svi o kome je reč), učestvovalo bi više, a možda i mnogo više zemalja ove godine..Joj Bože, znači i sledeće godine 700 poena za Ukrajinu i Izrael
Zejna i Luk Blek su bili u srpskom žiriju i rekli su posle Evrovizije da nije bilo nikakvog nameštanja niti sugerisanja za koga se glasa. Mislim da je ipak njihovo mišljenje malo relevantnije od forumaša koji su nezadovoljni jer nije pobedio njihov favorit.Nee samo too, nego ce zbog toga sto se odrzava Evrovzija u bogatoj, ali i najskupljoj državi u Evropi, kako je Martin i najavio i pre finala Evrovzije da želi ove godine, postoji velika šansa da sledeće godine bude učestovao najmanji broj država od kako imamo polufinale, a sve se to moglo izbeći, znamo svi kako, a da je pobedila neka druga zemlja(znamo svi o kome je reč), učestvovalo bi više, a možda i mnogo više zemalja ove godine..
Ovako, očekujmo sledeće godine da žiri izabere svoju novu Švajcarsku sa preko 340 ili preko 360 poena makar punjenje, a ovi ostali ispod 200 ili jedva 200 poena opet od EBU žirija i onda opet ćemo slaviti pobedu neke Švajcarske, Austrije itd itd..
Možda i Švedjani opet što da nee....
Zejna i Luk Blek su bili u srpskom žiriju i rekli su posle Evrovizije da nije bilo nikakvog nameštanja niti sugerisanja za koga se glasa. Mislim da je ipak njihovo mišljenje malo relevantnije od forumaša koji su nezadovoljni jer nije pobedio njihov favorit.
Jezivo...Kaže mi dečko juče kad je prolazio pored Akademije umetnosti u NS iz zgrade se čulo kako ljudi unutra pevaju ovu pesmu.
Jeziv je hejt prema lepoj pesmi.Jezivo...
I sam znaš da ništa nije tako jednostavno. Daleko je to od izbora za samo pesmu evrovizije, ni oni to ne posmatraju tako, zašto bi mi?Zar nije ono beše Izbor za pesmu Evrovizije