il Izrael 2025: Yuval Raphael - New Day Will Rise

Plus nema više Mađarske,Bugarske,Rumunije,itd. koje su,za razliku od Izraela,u Evropi.

ESC Štokholm 2000 PingPong Sameach otvorili finale u na kraju jako loše vokalne izvedbe isto tako loše pjesme uzimaju zastave Izraela i Palestine i jedan se dere Peace Peace. Ja sam baš u šoku, propustio sam to valjda i vidjeti koliko je loša pjesma. Da dočekam ovaj kraj. Mašu zastavama Palestine na nastupu. Hello

ESC Štokholm 2000 PingPong Sameach otvorili finale u na kraju jako loše vokalne izvedbe isto tako loše pjesme uzimaju zastave Izraela i Palestine i jedan se dere Peace Peace. Ja sam baš u šoku, propustio sam to valjda i vidjeti koliko je loša pjesma. Da dočekam ovaj kraj. Mašu zastavama Palestine na nastupu. Hello
i u 2009 su imale neka poruka mira

Da, plus je snimala klipove na svim jezicima haha

A najjači su mi ljudi kad pišu 'kako je moguće, ko je dozvolio, otkud im pare, čije su pare'

A na snimku ništa spec nije ni bilo, zastave i zviždanje u prvim redovima moš mislit, svakako ima in-ear a u kadriranju i prenosu se ne bi ni skontalo, to nije disrupting nego ti ženo zvižde, i to ne tebi nego državi, ali bitno odmah žalba i izjavica da se plasira.

Ма битно да је Словенија (еј битности) тражила да се Израелу забрани учешће...и видимо како се завршило, Словенија испушила заслужено.

Шпански коментатори за вријеме разгледнице причали колико је људи и дјеце убијено у Гази

Живо ме занима хоће ли бити санкционисани.
На Шпанију мислим

Back