Jelena Karleuša

Deluluša će tek sad da prsne jer je prosla ova flop promocija i sad vise nema sta da radi.

i sad vise nema sta da radi.

Really?

Vesic-1.jpg

Vesara likes this, ide ozbiljna kampanja... 😌

Slažem se Mrm, i da sedi u Skupštini negde između Bilje Pilje i Vjerice Radete. :giggle:

Ja sticem misljenje da ona nema apsolutno nikog da joj savetuje da se mane drustvenih mreza i tog egoisticnog ponasanja jer joj sve vise skodi i samim tim ona postaje sve vise sujetna i napacena.

Moze ona da prica kako je sve sjajno i bajno sa Duskom, ali eto, Dusko pobegao od nje i ne oglasava se uopste zbog sramote koju mu je Karleusa priredila.

Ja sticem misljenje da ona nema apsolutno nikog da joj savetuje da se mane drustvenih mreza i tog egoisticnog ponasanja jer joj sve vise skodi i samim tim ona postaje sve vise sujetna i napacena.

Moze ona da prica kako je sve sjajno i bajno sa Duskom, ali eto, Dusko pobegao od nje i ne oglasava se uopste zbog sramote koju mu je Karleusa priredila.
Ce izginemeo od brige za Karletinu.... 😌

Ce izginemeo od brige za Karletinu.... 😌
A stvarno... Baš me zabole za njeno mentalno zdravlje... Kobila je znala da se bahati u Hit Tvitu, kad je zemlju zadesila najveća tragedija ... "Koliko se kod nas desilo school shootinga pitam? Jedan? So what... U Americi se to dešava svaki dan." Pa klipovi na tviteru kako priziva kišu dok ljudi protestuju... prozivanje ljudi po nacionalnoj osnovi (Marinika Čobani...) ...more... na*ebaće ona samo tako... kad se jednom promeni ova vlast!

Ha ha ha.. a ona "urbana devojka sa Bg asfalta" pa joj ta Ceca bila najveći uzor.... :LOL:

Ovaj gif uramiti!!!

ceca-raznatovic.gif

Sad će i klinč sa Nućijem ,au rešio je iskreno što bi rekli mlađi hahahahahha.
EDIT: Čačnula je Nućija u emisiji i on joj je uzvratio napisao je "šta njake"? A potom je stavio spotify link njenog albuma i rekao ajde malo da je ishajpujemo 😂

Last edited:
Sad sam pogledao par nastupa s tog besplatnog koncerta. Ja sam u šoku koliko je ona loš performer, djeluje izgubljeno, izvodi neke minimalne pokrete koji djeluju jezivo. Zena godinama prica kako je tesko pjevati i plesati u isto vrijeme, a ona niti pjeva niti plese 😂

A sto se tice i tehnickih stvari, meni je ono sve prosjecno i ispod prosjeka, ne kontam. Cak mi izgleda jeftino.

Back