whisky
Ekspert
pa je pojela aspirin da se smiriMicy presisala sa pregledima sve nastupe osim Mashallah koji je takodje ona xD
Luda Karla u svojoj vili na Dedinju:

pa je pojela aspirin da se smiriMicy presisala sa pregledima sve nastupe osim Mashallah koji je takodje ona xD
Luda Karla u svojoj vili na Dedinju:
i sad vise nema sta da radi.
Mislim da bi Deluluši leglo u narednom sazivu da bude narodni poslanik, ko kec na 11...Sad ide pičiguz!
Ce izginemeo od brige za Karletinu....Ja sticem misljenje da ona nema apsolutno nikog da joj savetuje da se mane drustvenih mreza i tog egoisticnog ponasanja jer joj sve vise skodi i samim tim ona postaje sve vise sujetna i napacena.
Moze ona da prica kako je sve sjajno i bajno sa Duskom, ali eto, Dusko pobegao od nje i ne oglasava se uopste zbog sramote koju mu je Karleusa priredila.
Luda Karla sada ima nervni slom oko Nuccija jer joj Nucci rekao da kenja hahahqhqhq
Vriska, isproziva nekog i onda poludi kad joj taj neko odgovori, koliko dijagnoza ima ova žena.Luda Karla sada ima nervni slom oko Nuccija jer joj Nucci rekao da kenja hahahqhqhq
A stvarno... Baš me zabole za njeno mentalno zdravlje... Kobila je znala da se bahati u Hit Tvitu, kad je zemlju zadesila najveća tragedija ... "Koliko se kod nas desilo school shootinga pitam? Jedan? So what... U Americi se to dešava svaki dan." Pa klipovi na tviteru kako priziva kišu dok ljudi protestuju... prozivanje ljudi po nacionalnoj osnovi (Marinika Čobani...) ...more... na*ebaće ona samo tako... kad se jednom promeni ova vlast!Ce izginemeo od brige za Karletinu....![]()