Ni Jeca ni Ceca ne mogu biti više što su nekad bile. Ne može da ih spase ni ne znam kakvo ušće niti bilo šta da urade,snime.
To su tetke , Ceki je i baka i njihovo vreme je PROŠLO. I to je tako. Mogu da uživaju u ostatku svojih karijera na najbolji mogući način. Što uspešno i rade.
Drugo obe su režimske pevačice, Ceca iz tog miljea od kada je i nastala. A Jeca je bila svugde odreda...od Čede nekada do Vučića danas.
I šta ćemo sad? Ništa. Ko hoće da ih sluša on će to raditi uvek, ko nije nikad - niti će.
Usput vrlo su poplualne u celoj bivšoj zemlji. I to ne može da se opvrgne. Masa ih sluša i prati šta god uradile.
E sad što se tiče JK i njenog poslednjeg političkog angažmana promovisanog upravo na mitingu podrške ,znamo svi već to ..cela ta priča bla bla bla...
Međutim do tog trenutka većina prisutnih svugde pa i ovde je pričala jednu priču o JK ,mnogi su je hteli i videli na escu itd...uglavnom pohvale,hvalospevi , velika zaštitnica LGBT itd .... dakle ništa negativno.... E sad pošto je podržala javno vožda, gle ta ista žena, diva, majka, robinja, odjenom preko noći ništa ne valja. Nema većeg licemerja kad sad neko sam sebi uskače usta vezano za nju.
Za mene je i bila i ostala skoro pa nebitna baš kao i ogromna većina srpske i balkanske " estrade" . Činjenica je da je show man najveći od svih i da je iz tih razloga ( a ne nekih drugih) kako nekad tako i sad,ni više ni manje za esc. U prevodu boli me uvce za nju i njen angažman. ali ako bi imala stvar za esc odmah bi dobila moj glas.
To mi je isto licemerno i bolesno kao kad neko počne priču on je super glumac, al sad je postao režimski glumac, pa mi više nije drag. Ma nije nego. Kad kažem režim mislim na bilo koji, ovaj, Slobin nekad ili Dosov. Bar smo mi svi ovde svedočili kakva su sve to g-vna odreda.