Jelena Karleuša

Ima tu trans energiju.

Ovaj sto ih razdvaja je naravno Birtasevic

Tzv. prijateljstvo Milice i lude Karle ce da pukne nakon Milicine arene u decembru kada ce luda Karla da implodira od zlobe

Tad ce biti jasno da su albumi pukli plus nema turneje plus ce biti sezona slava pa ce da se nagoji a mrsavljenje je njen jedini uspeh u zadnjih par godina

Ne daj Boze, ali ako posle najavljenog Usca dozivi jos jedan fijasko, ima da zavrsi... Znate gde.

Znaci zelim joj najiskrenije da se psihicki oporavi skroz, jer ovakvo ponasanje vodi samo sve vise i vise tamo, znate gde.

Ne može da se oporavi, takvi poremećaji se nažalost ne leće, jer osobe koje pate od istih ne prepoznaju da imaju problem niti se ikad (veoma retko) obraćaju za pomoć.

Ma kakvo usce.

Jos Ceca sprema novi album. Rade ga Braja i Futa. Znaci Ceca radi Usce 3 sledece godine sto ce biti Karlina dzenaza i ukop pa ce se preseliti na ahiret

Braja? Pa on je taj koji je preneo Karleuši da je Ceca rekla kako nikad neće postati zvezda, jer ima ružnu facu. To je jedini put kad je bila u njegovom studiju kad je pevala prateće vokale Dajani misici zajedno sa Karleušom. O bože čime se i ja bavim više...

Pa Braja ja jedan od najjacih autora nasih. Uradio Dam dam dam i Provreno.

Imace Krimi Ceca hitcine na albumu sigirno

Šta znam, Ceca bolje da ne snima.. Ima i previše hitova koje svi znaju, a i kritičan joj je postao glas. :( Visoke tonove sve teže može da izbaci, ali vrv će to ispeglati u studiju.

Obožavam što od Evrovizijskih izvođača, luda Karla ima ubedljivo najviše postova ovde, dakle Evrovizijskih.. 🤭

Ma kakvo usce.

Jos Ceca sprema novi album. Rade ga Braja i Futa. Znaci Ceca radi Usce 3 sledece godine sto ce biti Karlina dzenaza i ukop pa ce se preseliti na ahiret
To bi bila ponovna Karleusina sahrana.
Šta znam, Ceca bolje da ne snima.. Ima i previše hitova koje svi znaju, a i kritičan joj je postao glas. :( Visoke tonove sve teže može da izbaci, ali vrv će to ispeglati u studiju.
Ma Cecoljka se istrosila od botoksa i pusenja. Ona je otpevala svoje jos u kucnom pritvoru, medjutim ona je od kucnog pritvora praktico postala nedodirljiva i jos popularnija. U SADu bi takva pevaljka koja zavrsi u kucnom pritvoru zavrsila na stubu srama i popularnost bi joj skroz nestala, nego ovo je Srbija.
Da joj nije Arkana, Cecoljka ne bi bila previse precenjena. Evo snimka za sve one koji ne gotive doticnu personu:

Inace to je snimak koji je Cecoljka trazila od autora da se ukloni jer "rusi njen brend".

jelena-karleusa.jpg

Jelena koliko pudera želiš?
Jelena: DAAAAAAAA!

Pevaljka koja završi u zatvoru i uda se za ratnog zločinca koga posle upucaju, u Americi bi napisala biografiju koja bi se prodala u par miliona primeraka. I samo od toga bi zgrnula milione.
Ali bi joj reputacija kao pevaljke bila narusena do groba.

Ni Jeca ni Ceca ne mogu biti više što su nekad bile. Ne može da ih spase ni ne znam kakvo ušće niti bilo šta da urade,snime.
To su tetke , Ceki je i baka i njihovo vreme je PROŠLO. I to je tako. Mogu da uživaju u ostatku svojih karijera na najbolji mogući način. Što uspešno i rade.
Drugo obe su režimske pevačice, Ceca iz tog miljea od kada je i nastala. A Jeca je bila svugde odreda...od Čede nekada do Vučića danas.
I šta ćemo sad? Ništa. Ko hoće da ih sluša on će to raditi uvek, ko nije nikad - niti će.
Usput vrlo su poplualne u celoj bivšoj zemlji. I to ne može da se opvrgne. Masa ih sluša i prati šta god uradile.

E sad što se tiče JK i njenog poslednjeg političkog angažmana promovisanog upravo na mitingu podrške ,znamo svi već to ..cela ta priča bla bla bla...
Međutim do tog trenutka većina prisutnih svugde pa i ovde je pričala jednu priču o JK ,mnogi su je hteli i videli na escu itd...uglavnom pohvale,hvalospevi , velika zaštitnica LGBT itd .... dakle ništa negativno.... E sad pošto je podržala javno vožda, gle ta ista žena, diva, majka, robinja, odjenom preko noći ništa ne valja. Nema većeg licemerja kad sad neko sam sebi uskače usta vezano za nju.
Za mene je i bila i ostala skoro pa nebitna baš kao i ogromna većina srpske i balkanske " estrade" . Činjenica je da je show man najveći od svih i da je iz tih razloga ( a ne nekih drugih) kako nekad tako i sad,ni više ni manje za esc. U prevodu boli me uvce za nju i njen angažman. ali ako bi imala stvar za esc odmah bi dobila moj glas.
To mi je isto licemerno i bolesno kao kad neko počne priču on je super glumac, al sad je postao režimski glumac, pa mi više nije drag. Ma nije nego. Kad kažem režim mislim na bilo koji, ovaj, Slobin nekad ili Dosov. Bar smo mi svi ovde svedočili kakva su sve to g-vna odreda.

Ma koja bre crna reputacija. Za par godina bui Holivud snimio blokbaster koji bi istu tu osobu predstavio kao medvedića dobrog srca.
I to sto kazes. Dok bi sve diskografske kuce prekinule svaku saradnju sa njom.

Isto bi se desilo i sa Karleusom i njenim ispadima na drustvenim mrezama, ona bi bila kako se kod njih to kaze "cancelled".

Emisija gde je gostovala joj odmah u trendingu, brze nego pesme sto su joj usle u trending :LOL:. Dokaz da je samo medijski interesantna kada lupeta i pljuje sve redom nego njena dva albuma

Najjace bi bilo da se povrh svega ovoga jos i Sicve distancira od nje.

Onda znas koliko duboko dno si dotakao.

Back