Jelena Karleuša

"Ma... da vam kažem nešto... Arenu danas može da napuni svako, kupi 2-3000 hiljade karata..." :ROFLMAO:

Prosto mi se gade vise sa njihovim prepucavanjima. Karleusa sto samo sto ne pukne od besa i Cecoljka koja glumi "ucveljenu udovicu" i "elitnu gospodju" a u ocima joj se vidi koliko je pokvarena i zla.

Od zagriženih Karleušinih fanova su gori samo još zagriženi fanovi Dragane Mirković. Kao na primer, izvesni Miloš Stojković - teolog.

DBSK48S.png

Reče kod Jovane da jedino Dragana Mirković nikada u svojim pesmama nije spominjala nikad đavola. Da nije rodila decu čovek bi pomislio da je nevina, koliko je sva čedna i divna. 🤗

Hshshshshs sad će luda Karla da po*izdi. Nije joj dovoljno što je Nući matirao iskreno 😂

Realno svaka pevaljka ima toksicne fanove, ali i one normalne. I Gaga i Ceca i luda Karla. A i od ovih mladjih isto. Ja se nadam da spadam u grupu onih umiljatih fanova MicyP 🥹

Uvežbaće koreografiju, ne mora biti klasičan ples nego nešto zanimljivo, da se mota po kugli.

Pa realno od kad se politički angžovala nikad nije bila bliža evroviziji. Uvek je išla kontra režima, sad je obrnula ploču. Zadnji voz da pokupi kajmak.
Zna ona šta radi. Ne verujem da će se pojaviti ove godine logično ali vidim je već sledeće moguće čak i direktno poslatu. Mogu da zamislim forum onda :ROFLMAO:

Sad će Karla reći, opet me sabotiraju. Inače ne znam koja je fora sa ovim Hajpom, da li su zbog iste članske karte privrženi Karleuši pa u svaki mogući intervju ubace nju, Mirković joj šalje cveće, pa je hvale tamo na Jutjub kanalu ili pak zbog sukoba sa Cecom. Toliko o "objektivnom" novinarstvu u Srbiji. Pljuj pa liži , gade mi se svi. Do malopre je Lukas razvlačio od uvreda na istom tom Hajpu.

Pa realno od kad se politički angžovala nikad nije bila bliža evroviziji. Uvek je išla kontra režima, sad je obrnula ploču. Zadnji voz da pokupi kajmak.
Zna ona šta radi. Ne verujem da će se pojaviti ove godine logično ali vidim je već sledeće moguće čak i direktno poslatu. Mogu da zamislim forum onda :ROFLMAO:
Ni taj kolektivni meltdown ne bi bio ravan tvom meltdownu nakon pobede Konstrakte 🤣

Back