Jelena Karleuša

Ma kakve to ima veze. Koliko je na Pesmi Evrovizije bilo izvođača koju su pre toga punili velike dvorane. Ne bi bila ni prva ni poslednja ako bi išla na ESC.

• Like
Reactions: Mrm
Pa i Lukas, koliko god mi bio odvratan, je punio arene pa je na kraju dosao na PZE. Iznenadjenja su moguca.

Pa koliko?

Jedino Joksimovic 2012.
Nisam rekao samo za srpske predstavnike, nego i inače, ali eto dovoljno je da imamo primera i kod nas.

Da, Micy P realno nije tolika zvezdetina da ne bi isla na PZE.
Neko okacio Spotify rezultate, nisu neko ludilo, a nisu joj ni pregledi na YouTubu u rangu zvezdetine.

Uh Micy stvarno pokidala, gledam snimak nastupa za Kučketinu. Uglavnom mi se ne sviđaju koreografije kod naših pevačica previše, ali ova je stvarno odlično urađena, izgleda svetski, sad se ipak premišljam da odem na koncert, moram da uzmem karte na vreme.

Edit: Ponovo je želim na ESC xD Tačno je da nije neka pevačica, ali nije ni Eleni Fouriera bila, ništa što dobro urađena pesma i jak prateći vokal ne mogu da srede.

Last edited:
Ipak na Prvoj u subotu, u 21:00h. I ovu TV gledam samo zbog Loto-a. Srozali su se i oni prilično - imaju i oni "ex Parovi voditeljku" (nema na YT-u više snimka kako tri puta pita neku učesnicu parova - koliko puta si noćas s*ršila :eek:), sad je sva fina... što bi rekla Duška za onu iz Islanda što čitala glasove prošle godine... :LOL:

Milica me podsjetila na staru sebe, ne znam sta joj se desavalo u zadnje vrijeme, ali je sad bila odlicna kao nekad.

Karleusa uvijek kao Dumbo, reve na plejbek i opet nikad ne zna izvesti neku jebacku koreografiju. Ali svaka cast na liniji, stesala se sto jes jes

Ja Prvu gledam samo zbog Najslabije Karike.

Ali Karleusa me je bas zaintrigirala da ne mogu a da ne vidim sta je spremila.

Milica i Karla pokidale sa energijom. Vizuali, produkcija i sama scena odlična. Karleuša baš nije morala na plej bek ali dobro. Milica je rođena za ESC scenu. Inače Karleuša je u intervjuu za medije rekla da će u subotu biti prenos promocije na 6 regionalnih televizija, i rasplakala se zbog podrške Nike i Atine. Takođe je spomenula da ima zdravstvenih problema sa srcem i da je nosila holter.
Ne znam imam utisak da se Karleuša pljuje po svaku cenu ovde. Ja nisam njen fan ali volim da je pohvalim kada mi se dopadne neki nastup. Što se Prije, Tee i Milice tiče i tog merenja popularnosti/ tiraža. Rekao bih da su sve tri u usponu i da svaka ima svoje kvalitete. Neki albumi bolje neki lošije prošli ali super su. Idem na Prijovićku 29. pa ću vam prenositi utiske sa koncerta. Sinoć nisam mogao zbog obaveza nažalost.

Milica i Karla pokidale sa energijom. Vizuali, produkcija i sama scena odlična. Karleuša baš nije morala na plej bek ali dobro. Milica je rođena za ESC scenu. Inače Karleuša je u intervjuu za medije rekla da će u subotu biti prenos promocije na 6 regionalnih televizija, i rasplakala se zbog podrške Nike i Atine. Takođe je spomenula da ima zdravstvenih problema sa srcem i da je nosila holter.
Ne znam imam utisak da se Karleuša pljuje po svaku cenu ovde. Ja nisam njen fan ali volim da je pohvalim kada mi se dopadne neki nastup. Što se Prije, Tee i Milice tiče i tog merenja popularnosti/ tiraža. Rekao bih da su sve tri u usponu i da svaka ima svoje kvalitete. Neki albumi bolje neki lošije prošli ali super su. Idem na Prijovićku 29. pa ću vam prenositi utiske sa koncerta. Sinoć nisam mogao zbog obaveza nažalost.
Ja sam trebao 29.09. ali smo zamenili za 28.09. Jel si fan pit?

Odavno se više ne gleda ko je zvezda po broju tiraža CD-ova, barem kod nas ne...
Gleda se više faktora pa između ostalih i taj. Džabe nekom Youtube i Spotify slušanost ako je malo njih spremno da kupi album ili ulaznicu za koncert.

Ja sam trebao 29.09. ali smo zamenili za 28.09. Jel si fan pit?
Nisam na tribinama sam gore. Drugarica me je iznenadila sa kartama iako ih odavno kupujem ali sve nekako danas ću, sutra ću.

• Like
Reactions: Mrm
Pa znaci Vojaz je popularniji od Prijovicke? Lol
Ako pogledas YT + Spotify, ne bih rekao da Voyage ima vise pregleda.
Pregledi nisu jedina merna jedinica za uspeh naravno, ali su bitna.

Back