Nisam rekao samo za srpske predstavnike, nego i inače, ali eto dovoljno je da imamo primera i kod nas.Pa koliko?
Jedino Joksimovic 2012.
Da Vojaz zna da peva uzivo kako treba mozda bi imao Arenu.Pa da je Spotify bitan Vojaz bi imao 6 arena
Ja sam trebao 29.09. ali smo zamenili za 28.09. Jel si fan pit?Milica i Karla pokidale sa energijom. Vizuali, produkcija i sama scena odlična. Karleuša baš nije morala na plej bek ali dobro. Milica je rođena za ESC scenu. Inače Karleuša je u intervjuu za medije rekla da će u subotu biti prenos promocije na 6 regionalnih televizija, i rasplakala se zbog podrške Nike i Atine. Takođe je spomenula da ima zdravstvenih problema sa srcem i da je nosila holter.
Ne znam imam utisak da se Karleuša pljuje po svaku cenu ovde. Ja nisam njen fan ali volim da je pohvalim kada mi se dopadne neki nastup. Što se Prije, Tee i Milice tiče i tog merenja popularnosti/ tiraža. Rekao bih da su sve tri u usponu i da svaka ima svoje kvalitete. Neki albumi bolje neki lošije prošli ali super su. Idem na Prijovićku 29. pa ću vam prenositi utiske sa koncerta. Sinoć nisam mogao zbog obaveza nažalost.
Gleda se više faktora pa između ostalih i taj. Džabe nekom Youtube i Spotify slušanost ako je malo njih spremno da kupi album ili ulaznicu za koncert.Odavno se više ne gleda ko je zvezda po broju tiraža CD-ova, barem kod nas ne...
Nisam na tribinama sam gore. Drugarica me je iznenadila sa kartama iako ih odavno kupujem ali sve nekako danas ću, sutra ću.Ja sam trebao 29.09. ali smo zamenili za 28.09. Jel si fan pit?
Pa znaci Vojaz je popularniji od Prijovicke? LolNa osnovu cega procenjujemo popularnost necije muzike, pogotovo mladje generacije?
Ako pogledas YT + Spotify, ne bih rekao da Voyage ima vise pregleda.Pa znaci Vojaz je popularniji od Prijovicke? Lol