Lignjoslav
Ekspert
Netacno. Ceki je snimila prva 4 albuma za PGP, posle je bila u Juvekomercu da bi presla kod Fute i u Lucky Sound. Onda je usledila udaja i postade tako ekskluzivac u PGPu i SAMO JEDAN album je objavila za Komunu (Emotivna luda) sve ostalo do Arkanove smrti je bilo za PGP. E posle Decenije ona postaje nezavistan izvodjac.Ha ha ha... i Edita sada priča kako je operisala nos jer je imala problema sa disanjem... Jadniice... sve one imaju neke devijacije nosa, a inače vrlo lep estetski nos... Ma da...
I ta priča da je Arkan zabranjivao Draganu je tako trula. Tokom devedesetih Cecu nisi mogao da vidiš na RTS-u, snimala je za Komunu. Dragana je bila najrežimskija pevačica, Danonoćno su je puštali na sva tri RTS-ova kanala. Javno se hvalila kako je najpopularnija osoba u Srbiji nakon Slobe i Mire, imala najveće koncerte u vreme najveće hiperinflacije. To što nema hit od 2001. (Sama kao list na vetru) to je njen problem. A i ta priča kako je Ceca kriminalac više.. to svi znaju i prihvatili su to negde (mada je i to sve prenaduvano - znam priče ljudi - igrom okolnosti sam živeo blizu njenog mesta rođenja - i znam da je pomagala običnim ljudima koji eto tako, kad su u nevolji a u blizini imaju nekog poznatog - obrate se, pa šta bude.. po 1000, 2000 maraka/evra nekome mnogo znači - Njena majka je uvek bila protiv - ali Ceca je davala; jednu sam ženu prepoznao na TV-u kad je Ceca bila uhapšena pa bio organizovan skup podrške ispred zatvora - koja je na pitanje novinara rekla: Niko me nije pomog'o, ni država, ni predsednik opštine, ona me pomogla.... kad nisam imala leba da jedem... Tako da, Lignjoslave, medalja ima dve strane, ne osuđujuš previše, kad ne znaš dovoljno).
I ta prica oko zabrane nije nikako trula. Cim se Dragana povlacila sa televizija, evidentno je bilo da je Arkan sabotirao Draganu kako bi Cekili bila na vrhu. Uz to se i Cekili druzi sa Palmom, Dacicem, Veljom, Seseljem i sa kim ne... Da bi godinu dana posle Marakane doslo njeno prvo hapsenje.
E posle sledi i ta prodaja igraca Obilica sa Lidijom i njeno drugo hapsenje nakon kojeg postaje "nacionalno blago Srbije" do te mere da postaje nedodirljiva i precenjena. @Boxy, ne znam jesi li gledao serijal na Youtube "Junaci doba zlog" gde govore o Ceki?
Ovako se sad kaze: neko se druzi sa Dacicem i Palmom, a neko sa Zan Klod Van Damom.