Jelena Karleuša

Hahahahahahha 70 hiljada ljudi 🤣🤣🤣
Pritom na trgu koji je manje od 100 metara dugačak i širok jedno 20. Pa da je bio maksimalno ispunjen, ne bi moglo da stane ni 10 puta manje. 😆
A video sam snimak, 15 metara od bine napravljen prazan prostor i obezbeđenje koje ne ni predsednik ni upola nije nikada imao.

Небитно колико је било, али празно није било. Бојкот или то 'најављено бацање јаја' није се десило. Био неки мизогини транспарент и то је то.

Pa ja sam iskreno tako nešto i očekivao jer smo dvoličan narod, a ona svakako privlači pažnju, pa makar i izuzetno negativnu i znam mnoge koji su se tu pojavili samo iz znatiželje, da vide na šta će sve to ličiti.
Za jaja je i realno da niko nema hrabrosti, a i da je hteo, od tolikog obezbeđenja i napravljenog prostora do bine ne bi ni mogao da dobaci. :)

Информер од наслова "Карлеуша би продала Косово" до "Јецо ми те волимо" у свега пар месеци. Живим за дан кад ће онај Вучићевић и сва багра слична њему добити оно што заслужује. Људски олош

Pritom na trgu koji je manje od 100 metara dugačak i širok jedno 20. Pa da je bio maksimalno ispunjen, ne bi moglo da stane ni 10 puta manje. 😆
A video sam snimak, 15 metara od bine napravljen prazan prostor i obezbeđenje koje ne ni predsednik ni upola nije nikada imao.
Vjv su ubrojali i ove koje su bili u okolnim zgradama

Na Severininom nastupu u Sarajevu bilo 55 hiljada ljudi(tako kazu mediji). Ona objavila na njenom 70 hiljada da ispadne kako je popularnija🤣

Ljubomora šta ces!

Па нисте је нешто игнорисали, барем не у Крагујевцу. Нити је добар укус и кућно васпитање икад одлучивало шта се народу СВИЂА, или шта им прија.

70.000 u ovoj uličici (znači nije čak ni trg kako je prvobitno planirano), a 20.000 na Slaviji i svim ulicama koje na nju izlaze. Informer je zaista nova planeta majmuna.
Jeste trg u centru "Kod krsta", ali je on toliko mali, još su po sredini kafići i fontana, da u najboljem slučaju, i da je krcat, teško da može više od 3.000 ljudi da stane. A ovde se po nekim slikama vidi da je bilo dosta prostora između.
Oni (svinjformer) računaju, ko nam veruje, verovaće, a ovi ostali su već toliko oguglali na naše laži, pa ne bi obratili pažnju ni da napišemo 700.000.

Ali ona ovde proziva državnu televiziju koju "svi plaćamo". 😂

70.000 u ovoj uličici (znači nije čak ni trg kako je prvobitno planirano), a 20.000 na Slaviji i svim ulicama koje na nju izlaze. Informer je zaista nova planeta majmuna.
Nemoj tako, na Slaviji 28-29 hiljada 🤣

A što li je toliko zatamnila snimak na Instagramu da ne vidimo te ljude😁

Back