am Jermenija 2023: Brunette - Future Lover

Fun fact: Jedini put kada je Jermenija ubacila jermenski na kraju pesme bilo je 2007 kad ih je predstavljao pokojni Hayko ( umro od korone) sa prelepom baladom i osvojio 8. mesto

Ja samo da javim da slusam Brinetu na repeat-u. Bas mi prija pesma :love:. Bukvalno ne razumem toliki hejt na pesmu.

Meni je okej, trenutno mi je na 15. mestu. Mislim da će tek narasti na meni, takav utisak imam.

Ok mi je ovo, volio bih da je svaki refren na jermenskom kao ovaj kraj, bilo bi bolje

Prvi utisak - izgleda da je ova devojka izgubljena sestra od Efendi iz :az: :ROFLMAO:

Iako je vecina nas ocekivala bop, meni je ovo fenomenalno. Svidja mi se prelaz u pesmi na rep/trep deo, unikatno i pomalo rizicno za evrovizijsku scenu. Ako je dobar izvodjac uzivo ovo ce da grmi jer je spot fantastican!!! Deo na jermenskom sjajan, a izlizan tekst na engleskom mi je jedina mana koju imam. Bez obzira na to Brunette je sama radila tekst i muziku, bas je talentovana. :love:

Meni zapravo jedna od retkih pesmama ove godine koja mi je odmah legla na prvo slusanje. Pesma ima sve ono sto je potrebno, sve je lepo upakovano i nije dosadna.

Devojka sama sebi napravila bolju pesmu nego onu koja kosta milion evra znate odakle i onu drugu genericnu pesmu sa severa koju je radio tim autora gde je jedino iznenadjenje viseci led ekran. Izvinite ali ovo je miljama bolje!! Favorit i ozbiljan kvalitet iz senke, uskoro postajem bot :am:

Meni zapravo jedna od retkih pesmama ove godine koja mi je odmah legla na prvo slusanje. Pesma ima sve ono sto je potrebno, sve je lepo upakovano i nije dosadna.

Devojka sama sebi napravila bolju pesmu nego onu koja kosta milion evra znate odakle i onu drugu genericnu pesmu sa severa koju je radio tim autora gde je jedino iznenadjenje viseci led ekran. Izvinite ali ovo je miljama bolje!! Favorit i ozbiljan kvalitet iz senke, uskoro postajem bot :am:
Meni ovo deluje kao miks Aram MP3 i Victorie iz Bugarske otprilike mi bas deluje kao da su njih dvoje zajedno radili pesmu,on vukao na ovu simfoniju i dramatiku orkestar fazon,a ona vukla ovaj pocetak miran pesme i tako je nastala ova pesma,ova cura otpevala pesmu i tekst napisala,a oni komponovali..

Prvi utisak - izgleda da je ova devojka izgubljena sestra od Efendi iz :az: :ROFLMAO:

Iako je vecina nas ocekivala bop, meni je ovo fenomenalno. Svidja mi se prelaz u pesmi na rep/trep deo, unikatno i pomalo rizicno za evrovizijsku scenu. Ako je dobar izvodjac uzivo ovo ce da grmi jer je spot fantastican!!! Deo na jermenskom sjajan, a izlizan tekst na engleskom mi je jedina mana koju imam. Bez obzira na to Brunette je sama radila tekst i muziku, bas je talentovana. :love:
Hajde kaži to ako smeš nekom Azerbejdzancu da ti Brinette liči na izgubljenu sestru Efendi,živ ostati nećeš veruj ako me razumeš :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Haha to je bila mala sala. Mada nemoj da sudis odmah, i nekim Azerbejdzancima se svidja :)

Evo prenosim prepisku od pre pola sata sa prijateljem iz 🇦🇲:

Ja: "I prefered 🇦🇲 to 🇦🇿 last year, this year it is vice versa it seems.. :("

On: "Please don't compare Armenia with Azerbaijan. That country doesn't exist for me. We are competing with everyone but not with those barbarians"

Back