Samo zbog rime stavila Sanna to hahaUndo my sad gramatički kriminal, kao i skoro ceo tekst Moldavije 2007, a obe pesme su top.
I menii,najjaci!I meni su te pesme u vrhu. Pogotovo ''Mama SC''.
Meni ovo deluje kao miks Aram MP3 i Victorie iz Bugarske otprilike mi bas deluje kao da su njih dvoje zajedno radili pesmu,on vukao na ovu simfoniju i dramatiku orkestar fazon,a ona vukla ovaj pocetak miran pesme i tako je nastala ova pesma,ova cura otpevala pesmu i tekst napisala,a oni komponovali..Meni zapravo jedna od retkih pesmama ove godine koja mi je odmah legla na prvo slusanje. Pesma ima sve ono sto je potrebno, sve je lepo upakovano i nije dosadna.
Devojka sama sebi napravila bolju pesmu nego onu koja kosta milion evra znate odakle i onu drugu genericnu pesmu sa severa koju je radio tim autora gde je jedino iznenadjenje viseci led ekran. Izvinite ali ovo je miljama bolje!! Favorit i ozbiljan kvalitet iz senke, uskoro postajem bot![]()
Hajde kaži to ako smeš nekom Azerbejdzancu da ti Brinette liči na izgubljenu sestru Efendi,živ ostati nećeš veruj ako me razumešPrvi utisak - izgleda da je ova devojka izgubljena sestra od Efendi iz![]()
Iako je vecina nas ocekivala bop, meni je ovo fenomenalno. Svidja mi se prelaz u pesmi na rep/trep deo, unikatno i pomalo rizicno za evrovizijsku scenu. Ako je dobar izvodjac uzivo ovo ce da grmi jer je spot fantastican!!! Deo na jermenskom sjajan, a izlizan tekst na engleskom mi je jedina mana koju imam. Bez obzira na to Brunette je sama radila tekst i muziku, bas je talentovana.![]()