am Jermenija 2023: Brunette - Future Lover

Da li je iko cuo kako ova gospodjica peva uzivo, uopste? Hvala na odgovoru u napred.
Ovako na netu ne mogu nista da nadjem, a ne krstarim po drustvenim mrezama.
Ne bih voleo da cekam maj pa da se mozda razocaram.
Odlicna je uzivo, i vokalno a i sto se tice performansa

Hvala. Trebalo bi sad da nastupa na ovim preparty, ali opet da cujem utiske ko je imao priliku da je cuje.

Ona odlicno plese. Mozda bude i neki dance momenat

Hvala. Trebalo bi sad da nastupa na ovim preparty, ali opet da cujem utiske ko je imao priliku da je cuje.
Imas nesto na Instagramu, ali ovo je recimo rap

Upravo nadjoh ovo na njenom Instagramu, razbija, rap, funk, reggae, neo soul. Imam utisak da su isli na sigurno sa Future Lover ali ona je mnogo vise od toga. Bas veliki potencijal

Imas dosta i na youtubu, bas mi se dopada zanr, dosta razlicit od pesme za Evroviziju. Ovde me, recimo, njen glas podseca na Astrid Gilberto, vrlo senzualan i brasilao

Ovo uzivo me je interesovalo. Ide joj dobro repovanje. I plesanje.
Moze na kraju da ispadne sasvim zadovoljavajuce i obecavajuce mi.

Voleo bih da se jermeni vrate na pevanje isključivo na jermenskom

ova pesma bi mi bila mnogo bolja da je celokupno na jermenskom, ovako mi je samo OK

Minipop

SdTIwyY.jpg

Odličan minipop, možda i najbolji...

Slažem se, uz islandski po meni najverodostojniji i najsimpatičniji.

• Like
Reactions: Mrm
Uhh. Kako mi je drago sto me nije razocarala. Bas sam zadovoljan. Bila je bas jako dobra vokalno. Rep deonica je bila vise nego dobra. Verujem da ce sve biti na svom mestu u maju. 😀

Iako je pjesma sporija, ona izvuče tom harizmom na sceni stvar da se ljudi ne smore dok pjeva prvu strofu i refren pogotovo, a pjeva sjajno. Ovo bi žiri mogao lijepo da nagradi u finalu

Svega 3 pjesme iz drugog pf su mi u top 10 ali za sve tri mi je bitnije da prođu u finale nego ova većina iz prvog

Back