Kako se danas osećate?

Brz oporavak Filhy, zdravlje je najvaznije, bas sam se uplasio kad sam video da je ova tema aktivirana... Nadam se da ce oporavak teci i brze nego planirano, pa kad jednom dodje na red i FSC, da bude sa posebnom emocijom :)

Au @Filhy baš mi je žao!

Odmaraj samo, i imaj strpljenja sa oporavkom u svakom smislu - evo ja sam prije mjesec dana pao igrajući padel, polomio kost šake, ruka u gipsu 3 sedmice, na koljenama opekotine dobio bukvalno i psihički me je najviše to ubijalo par dana ali da znaš - sve prođe i bude okej samo treba malo vremena, pa da znaš da te ne brine ako kloneš duhom malo, to je normalno.

Drži se, nek je živa glava na ramenima 💪

Jako loše i tužno. Saznao sam juče da je poginuo dečko (19 godina) i njegov brat (17 godina) i isprva nisam shvatio da su to momci koje poznajem od malena. Jako mi je teško sada i žao mi je njihovih roditelja jer su i jednom trenu izgubili dva sina. Peđa (19) je bio stvarno dobar dečko i pamtiću ga po veselom duhu i dobroti koju je nosio.

Njegovog brata sam slabije poznavao ali znam da su svi kao porodica bili ekstra.

Hahah bukvalno sam se oduzeo, nisam znao šta da joj kažem u momentu, pa je ona mene upitala kako mi se dopada dizajn vizuala i grafike. Tto mi je prečudno, s obzirom da se ja time bavim, ali nerealno mi je da nas je sve istraživala, mora da je slučajnost.

Hoćemo Milicu na PZE!

Hahah bukvalno sam se oduzeo, nisam znao šta da joj kažem u momentu, pa je ona mene upitala kako mi se dopada dizajn vizuala i grafike. Tto mi je prečudno, s obzirom da se ja time bavim, ali nerealno mi je da nas je sve istraživala, mora da je slučajnost.
Nije nerealno i da stvarno zna da se time baviš. Obično mi mislimo da su oni kao i svi mi, ali ipak ili žive na oprezu ili na nekom nadzoru i neki ljudi zbog ovog ili onog razloga ispituju neke stvari oko njih. Nije nikakva teorija zavere.

Kada imaš tako kreativnog i vrednog prijatelja sa foruma koji ti sam napravi i pokloni ovako nešto za brzi oporavak i uspomenu. :giggle:

Špil karata je u pitanju, ručno rađen, sa različitim motivima (između ostalog i FSC i neke igre koje smo igrali, kao što možete da primetite na slici).

Hvala do neba @Paučica ! ❤️ Morao sam! 😄🫶

Hvala tebi Fifi što sam imala kome da poželim da napravim ovo i da te malo usrećim kada ti je to potrebno 🤗🥺❤️

Al sad kad si već stavio, na ovim mojim slikama se možda malo bolje vidi. U pitanju su mini mini karte pa neke izgledaju nespretno, jer je mali prostor, a ja sa drvenim bojicama.

VideoCapture_20250910-110342.webp 20250907_233341.webp

Back