Kako se danas osećate?

Dobro, ali ko me pitao kad sam tek bio završio faks? 😂

Pa što, mnogi idu u Nemačku, Austriju, Švajcarsku.. Ali treba znati nemački.. To bi meni baš trebalo, ali nikad nisam voleo da ga učim.. 😔😭

A ove cene turističkih aranžmana po netu što stalno vidjam, te cene su bez prevoza ili kako? Nisam nikad išao preko agencija nigde , a planiram uskoro da krenem da putujem Evropom.

Ja sam odlučio, aktiviraću se stranački sad pred izbore, ali ću tražiti da idem nakon toga u Brisel u Misiju Srbije pri Evropskoj Uniji, obavezno, tražiču garanciju... Evo krenuću od ptisustva besplatnom koncertu Jelene Karleuše, to mi je najbezbolnije.. 🤭😂🤣
Želim da @Scooby prokomentariše ovo. 😂

A ove cene turističkih aranžmana po netu što stalno vidjam, te cene su bez prevoza ili kako? Nisam nikad išao preko agencija nigde , a planiram uskoro da krenem da putujem Evropom.
Pa otkud mi znamo šta ti viđaš :LOL: Piše svakako šta jeste, a šta nije uključeno. Prevoz najčešće jeste, ali ima i onih gde se prodaje samo smeštaj uz sopstveni prevoz. Fakultativni izleti se uglavnom doplaćuju, kao i ulaznice za neke znamenitosti i sl.

@Endrega

Hoćemo zajedno da se aktiviramo? 😂 Ovako VIŠE NE IDE!! 😭😬🤭

Tebe ćemo da smestimo u Narodnu banku Srbije posle izbora, pa ćeš onoj šefici tvojoj što te maltretira da dolaziš subotom bezveze, da mašeš samo.. 🤭🤣

@Endrega

Hoćemo zajedno da se aktiviramo? 😂 Ovako VIŠE NE IDE!! 😭😬🤭

Tebe ćemo da smestimo u Narodnu banku Srbije posle izbora, pa ćeš onoj šefici tvojoj što te maltretira da dolaziš subotom bezveze, da mašeš samo.. 🤭🤣
Neću. Šefica je svojatljiva i već je krenula da me preporučuje izvršiteljima, tako da je vrlo moguće da završim tamo. Zamislite mene kod izvršitelja 😍

• Haha
Reactions: Mrm
Neću. Šefica je svojatljiva i već je krenula da me preporučuje izvršiteljima, tako da je vrlo moguće da završim tamo. Zamislite mene kod izvršitelja 😍
Pa dobro, unosno je to.. 😂🤭 Jel si ti pravnik?

Andrjoška i Mrm, ministri pravde i diplomatije. Polako ali sigurno idemo ka Evropskoj Uniji.
Meni je kazala jedna iz SNS, što me zvala još prošle izbore da se aktiviram: "Ajde bre dođi, trebaju nam kršteni, ti si viđen za narodnog poslanika"... 🤣🤣🤣 Vrištao sam od smeha...

Mrm ima taj narodni poslanik vajb. Rekla sam šta sam rekla.

real housewives hair flip GIF by RealityTVGIFs

Znam sebe, ja kad bi se aktivirao strančaki, SNS bi izgubio izbore... 🤭🤣🤣

Želim da @Scooby prokomentariše ovo. 😂
A inače do sada nije bio stranački angažovan, pošto je opšte poznato da se u državne firme kadar ubacuje "isključivo putem konkursa". A što se tiče Karleušinog koncerta, odnosno prisustva istom, Mrmče mislim da bi ti to bio korak napred u muzičkom ukusu, imajući u vidu ko su ti muzički favoriti (čuj Reni sa peskom u glasu koji vuče u nostalgiju i melanholiju)

Back