Dobro, ali ko me pitao kad sam tek bio završio faks?![]()
Pa što, mnogi idu u Nemačku, Austriju, Švajcarsku.. Ali treba znati nemački.. To bi meni baš trebalo, ali nikad nisam voleo da ga učim..

Dobro, ali ko me pitao kad sam tek bio završio faks?![]()
Želim da @Scooby prokomentariše ovo.Ja sam odlučio, aktiviraću se stranački sad pred izbore, ali ću tražiti da idem nakon toga u Brisel u Misiju Srbije pri Evropskoj Uniji, obavezno, tražiču garanciju... Evo krenuću od ptisustva besplatnom koncertu Jelene Karleuše, to mi je najbezbolnije..![]()
Znaš šta dodo, dosta mi je više, samo čekam da me kafe kuvarica još preskoči i da zakucam ekser u svoj sanduk..Ekvivalent 1000 lobanja
Pa otkud mi znamo šta ti viđašA ove cene turističkih aranžmana po netu što stalno vidjam, te cene su bez prevoza ili kako? Nisam nikad išao preko agencija nigde , a planiram uskoro da krenem da putujem Evropom.
Neću. Šefica je svojatljiva i već je krenula da me preporučuje izvršiteljima, tako da je vrlo moguće da završim tamo. Zamislite mene kod izvršitelja@Endrega
Hoćemo zajedno da se aktiviramo?Ovako VIŠE NE IDE!!
Tebe ćemo da smestimo u Narodnu banku Srbije posle izbora, pa ćeš onoj šefici tvojoj što te maltretira da dolaziš subotom bezveze, da mašeš samo..![]()
Pa dobro, unosno je to..Neću. Šefica je svojatljiva i već je krenula da me preporučuje izvršiteljima, tako da je vrlo moguće da završim tamo. Zamislite mene kod izvršitelja![]()
Meni je kazala jedna iz SNS, što me zvala još prošle izbore da se aktiviram: "Ajde bre dođi, trebaju nam kršteni, ti si viđen za narodnog poslanika"...Andrjoška i Mrm, ministri pravde i diplomatije. Polako ali sigurno idemo ka Evropskoj Uniji.
Kada bi neke druge discipline bile smatrane sportskim, apsolutno.A koje ministarstvo bi Dodo mogao uzeti?Možda sporta?
A inače do sada nije bio stranački angažovan, pošto je opšte poznato da se u državne firme kadar ubacuje "isključivo putem konkursa". A što se tiče Karleušinog koncerta, odnosno prisustva istom, Mrmče mislim da bi ti to bio korak napred u muzičkom ukusu, imajući u vidu ko su ti muzički favoriti (čuj Reni sa peskom u glasu koji vuče u nostalgiju i melanholiju)Želim da @Scooby prokomentariše ovo.![]()