Kako se danas osećate?

Pa neću da isključim obaveštenja aplikacija za koje mi trebaju obaveštenja :D

Pa zar ti treba za Jutjub? Ja sam iskljucio za sve aplikacije i mirna mi glava.

Zašto pretpostavljaš da su mi YT notifikacije uključene? :D
Pa neće mi one spojlovati išta, više prijatelji koji mi pišu jer znaju da volim ESC :D

Onda im kazi da ti ne pricaju nikako, a i nemoj da citas njihove poruke dok ne odgledas snimak.

Ja sam strast za ESC izgubio sa pobedom Jamale, naredne godine su samo dolivale ulje na vatru, a prošla godina je ukucala poslednji ekser u sve to i evo ove godine sam čuo ukupno 3 pesme koje se takmiče i tako će ostati do maja.

Dobri ste, ja od 2013. Sada sam većinu pesama jednom čuo lol

Napravio novi profil i staaaaaaa??? Ljudi sa kojima sam se pratio i normalno komunicirao sad nece da uzvrate 😂
Najjača mi je "drugarica" iz srednje, za koju sam oduvek znao da je luda al ne toliko, pre nedelju dana smo pričali i sad se pravi blesava, kao ne zna me i ne uzvraća ahahahaba Koja krsina ?! Pa zvala si me na kafu jebenu prošle nedelje!!!

I hoću , pojma nemate šta mi je ta lujka priređivala sve u prošlosti. Tipa u srednjoj mi da 20 dinara da joj kupim Kit Ket čokoladicu. A ova tad bila 50?! Zatim se dogovorimo da idemo na kafu, ja čekam, čekam, zovem je ona jaooo ja zaboravila, kao ajmo sutra isto mesto isto vreme. Sutra došao , čekao sat vremena - nije došla. Nisam je ni zvao i prestanem da se javljam. Posle par godina, ne znam kako , opet se rekonektujemo i kao idemo na kafu danas, reko kada, kaže javim ti odmah, samo idem do prodavnice po hleb pa se dogovaramo. Odgovora nema. Ja čekam, pošaljem poruku, ništa! I opet prodje nekoliko godina i ona se pojavljuje kao ne javljam se, pa šta ima bla bla bla
Inače joj zabranili ulazak u Kanadu pa vi vidite.

Napravio novi profil i staaaaaaa??? Ljudi sa kojima sam se pratio i normalno komunicirao sad nece da uzvrate 😂
Najjača mi je "drugarica" iz srednje, za koju sam oduvek znao da je luda al ne toliko, pre nedelju dana smo pričali i sad se pravi blesava, kao ne zna me i ne uzvraća ahahahaba Koja krsina ?! Pa zvala si me na kafu jebenu prošle nedelje!!!
Nisam iznenadjen. Takvi su ljudi danas nazalost. Podli i pokvareni, sto je najgore, u danasnje vreme ih ima dosta.

Muka mi je više od gej sveta, lagano ću početi da prezirem što sam osuđen da tražim partnera u jednoj takvoj toksičnoj, iskompleksiranoj zajednici koja nema trunku poštovanja prema sebi i drugima u većini slučajeva. Fuj.
tears-agreed.gif

Ja sam mnogo mrzeo sebe odavno, jos u osnovnoj, ali sad polako prihvatam sebe, jer eto, rodjen sam takav... Ali opet sto kazes u jako smo toksicnoj zajednici i ne cudi onda zasto smo asocijalni. Jer su mnogi ljudi uzasno bezobrazni.

Ja sam skapirao da više nisam asocijalan jer sam našao ljude koji mi odgovaraju za druženje i to je ključ u suštini. Introvert svakako, ali asocijalan definitivno ne. Sve je do okruženja. Isto tako mislim da bih nekad otišao na koncert da ovde nastupaju ljudi koje zapravo slušam.

Back