Kako se danas osećate?

Mali apdejt: No cancer for now. Sad mi je mnogo lakše mada moram na još analiza. I dalje treba da otkrijem od čega bolujem, ali bar nije najgore 😂 Bukvalno sam se tresao kada je trebalo da uđem da radim ultrazvuk.

Večeras se slavi! 🥳

Je li ti se duze vreme nije dopadao posao ili tek tako si dao otkaz?

Inace radio sam u njemackoj firmi pa sam resio da kazem smrt fasizmu. I inace ako dolazite radit na more u Hr pazljivo birajte poslodavce, ako nase vlastito pleme vole da slazu i ne postuju sto kazu, onda mogu mislot sta rade strancima 😡😡

Grozno se osećam, vrlo emotivno osakaćeno i posrano. Pitam se da li je moguće da su ljudi u stanju toliko da te izmaltretiraju i da na kraju uživaju u tvojoj patnji. I da li toliko ne vredim ničemu da naprosto iz situacije u situaciju proživljavam najgore s ljudima. Poslednjih dva meseca ne mogu da se sastavim kako treba. Znam koju snagu u sebi posedujem i svedočio sam više puta koliko sam uspeo da se izborim sa teškim stvarima, al kad se zaređa nekako udarac za udarac prosto ne razumem odakle ta sadistička potreba da se tera još.
Sreća da postoje ljudi koji me zaista vole i u ovim situacijama gde neko nasrće na tebe s namerom da te povredi oni me jedino održavaju prisebnim. Da toga nema, molio bih se da me neko rokne.

Ne daj se Bebi, kad ti je najteze, ponosno hodaj sa visoko podignutom glavom, to ce najvise da ih boli! Samo hrabro! 💪🏻🤞🏻💪🏻

Joj strašno, želim joj brz oporavak!

Vidim da se na ovaj moj post od gore i dalje reaguje, situacija se promenila sad se osećam neuništivo. Prijatelji ne digli iz groba, jako su me startovali u izlasku što mi nahranilo ego, bivšeg svrbi što imam budućeg, taj budući samo čeka momenat i tako, pune me pozitivom ovih dana.

Back