Kako se danas osećate?

Ne mogu da se odlučim iskreno. Obožavam i jedno i drugo i celog života se uvek kupovala i lubenjara i dinja i nekako ih uvek jedem zajedno :D

Lubenice kao mali nisam voleo, imao sam osećaj kao da jedem natopljen sunđer 😆 ali sada ne mogu da zamislim leto bez lubenice, još kada je hladna i slatka 😍 Dinju ne podnosim, povraća mi se na miris od nje 😑

Od voća sve jedem i ne postoji voće koje mi se ne dopada. Jedino su mi jabuke i šljive ono... da prevrnem ocima. Ali i njih jedem kad nema boljeg.

Meni je lubenica i dalje sunđer natopljen šećerom i tako će biti zauvek. Odvratno.

Ima istine to sa lubenicom i velikom fruktozom, nekima se cak ni ne preporucuje da jedu lubenicu.

Kakvi ste sa suvim voćem? 😆 Ja npr. obožavam suve smokve, dok sveže ne mogu... Isto tako volim i kajsije i urme, ali ne volim suve šljive i grožđe 😣

Suve kajsije tokom Božića nekad iz dosade, ali uglavnom mi nije privlačno to.

Sve kandirano može. Kako da se ne zajebem sa lubenicom i da potrefim slatku? Podelite forice

Kao dete sam mrzeo kad se lubenica načne, pa se deo ostavi samo tako u frižideru i onda ona pokupi taj šmek svega ostalog što stoji u njemu 💀

Zato sad lepo nasečem celu odmah na kockice, pa u kutiju sa poklopcem i bude lepa danima :D

Ja lubenicu biram po vrhu one peteljke, peteljka ne sme da bude skroz suva. Nekada se mogu i videti "suze" iz peteljke, znaci slatka i socna je sigurno. Ima i ona fora sa kucanjem lubenice, kao ako lepo odzvanja, znaci da je vodena i slatka.

Jesam ja jedini koji preferira vise vocne torte nego cokoladnu tortu? Pogotovo sa crvenim vocem.

Kao mali retko sam jeo voce, sad u najvece zderem jabuku delises nebitno dal je zlatni il crveni. Jagode oduvek jedem kao nenormalan znaci obozavam ih, do te mere da me uvek podsete na pesmu "Jagode sa slagom" od grupe Djogani (bez obzira sto pesma govori o krahu ljubavi).

Pomorandze i mandarine isto obozavam osim ako ima semenki unutra.

Ali zato vocna salata kao mesavina raznih voca sa slagom i sve cokoladnim topingom... Nista sladje od toga, nadmasuje cak i tortu sa crvenim vocem.

Dok limun... 🤣🤣🤣

Kad god pijem linunadu, uvek slusam Lemonade od Beyonce.

Back