Nikako mi nije dan danas, iznervirao me operater Mobi banke kom 5 puta postavljam isto pitanje i ne dobijam odgovor, pa neke mušterije na poslu koje isto 5 puta pitam da mi potvrde verziju softvera koji koriste a oni šalju koji error imaju, pa sestra koja mi je napravila toliki administrativni problem koji iz Češke ne mogu da rešavam... a nije ni podne.
@Doctor Who Duboko udahni, samo mirno i stalozeno pocni da resavas probleme jedan po jedan i bice sve ok. Najgora je panika i nervoza kad se nagomilaju problemi. Nema potrebe za tim.
Ma držim se ja, samo me smara što nema više provoda. al vala i nadjuskao sam se ovih dana. Doduše juče sam bio na pena parti prvi put u životu i nikad više, nagutao sam se one pene hteo sam da se ispovraćam, dvaput okliznuo i pao i rušio ljude sa sobom, ma haos.
Mi smo jednom hteli u porti u NS da napravimo pena party tako što bismo usuli tečnog sapuna u onu fontanu, ali su došle čike policajci i rekli nam da nam ne pada na pamet da probamo lol
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.