Kako se danas osećate?

Bebi, radi sta smatras da te ispunjava u zivotu.
Ja pokusavam da se uozbiljim, izgleda da ce me ovaj forum preoblikovati. ;)

Last edited:
Vidis da se salim, danas mi nesto i ne ide... ;)
Uf, uspeo je da mi skine osmeh sa lica. :(

Danas sam prvi put u životu doživeo seksualno zlostavljanje u javnom prevozu! Osećam se poniženo, mizerno, bezvredno!
Lik je seo ispred mene, prvo mi se cerio u lice, zatim gurnuo ruku u gaće i počeo da ga drnda preda mnom.Zatim je ležerno svoje koleno senzualno naslonio na moje. Osetio sam gađenje.
Pokušao sam da ustanem, međutim drugim kolenom mi je stegnuo nogu i zaglavio me da sam jedva uspeo da ustanem. Zatim je izašao za mnom, osetio sam njegov dah na vratu dok sam pogledom tražio Stoleta u nadi da će odustati kad vidi da mi je dečko tu. Kad sam ga ugledao snažno sam ga zagrlio i tek tada je lik stao. Dok smo odlazili osetio sam prodoran, kao nož hladan pogled sa leđa. Posle sam se sve vreme okretao jer sam imao utisak da me neko posmatra. Jako neprijatno iskustvo. Hvala mom dragom Stoletu što me spasao predatora ❤️

Nakon sat i po slušanja Bojane Stamenov osećam se jako srećno i ispunjeno. Žena je takav car! Zaslužila je mnoooogo više od ovoga što ima trenutno...

20230622_221913.webp

Malo pregoreno, ali sam ok. Sa novim liderom tima nemam problema da radim više no što se očekuje od mene, a ni mesec dana nije prošlo kako smo ga dobili, već prepoznava gde može da me gura da se uznapredim :D još sam dobio i zaduženje da idem i ostalima iz tima ukazujem na greške koje prave, dream job bukvalno hahaha

U suštini mora zaista da te interesuje, a ti si rekao da želiš da budeš samo odrađivač posla, to eventualno može u nekoj administraciji ili tako nečemu gde ne mora mnogo da se misli.

Da, kada se završe studije, nije završen proces učenja. Mora se učiti kroz čitav radni vek jer uvek se nešto novo pojavi ili se može rešiti na drugi način, a vreme provedeno na samom poslu, npr. u tih uobičajenih 8 sati, uglavnom nije dovoljno i da se radi na nekim konkretnim zadacima i da se dovoljno upoznaš sa novim. Pored administracije, može to i u trgovini, ali samo ako si zaposlen negde kao prodavac, a ako vodiš svoju trgovinu, onda si u mislima oko posla od jutra do sutra. Pravnici valjda budu uglavnom zatrpani nekim poslom, a stalno izlaze i novi propisi, pa u zavisnosti od obima posla, nekad treba odvojiti više vremena da bi se upoznao sa njima i primenio ih u praksi.​

Back