Kako se danas osećate?

Hvala na odgovoru, ali pored je stavljena ikonica "mazanje noktiju". Da nije Marko pomislio na onaj drugi forum, zenski, zbog neobaveznih tema? Danas sam preterala. Sva sreca pa je ponoc blizu. 👻
Malena, ja se samo malo šalim. Drago mi je što si s nama, sviđa mi se taj tvoj ChatGPT stil pisanja :)

Dobro jutro, Marko, dobro jutro svim ljudima dobre volje!
Danas mi je dan poceo dobrim vibracijama, nadam se da ce tako i nastaviti.
ChatGPT, nije lose, svidja mi se, moja nova faza izrazavanja, kul.
Hvala na lepim recima.
:love:

Stefke brate, otkud sad to? ;) :ROFLMAO:
Samo sam odgovarala na postove starijih drugara sa foruma. Da li sam sama zapocela neku licnu pricu? Ako jesam, to je bilo nesvesno.
Postala sam "Iskusan clan", pa da nazdravimo... Ziveli! :D

Nisam mislila, al', samo za Stefana ...
Ahhh hit iz mojih srednjoskolskih dana. Odlicna stvar. Slao sam na FSC i zavrsio tik ispod crte u pf-u.

Zanimljivo mi da neko ne zna da je ovaj forum star 16 godina.
Pa. Ni ja nisam znao za ovaj forum do 2019. kada sam se prvi put registrovao, a pratim Evroviziju jos od 90-ih godina proslog veka.

A inace se osecam mnogo bolje sto napokon imam priliku da se suncam i sto nema kise i loseg vremena.

Malena, ja se samo malo šalim. Drago mi je što si s nama, sviđa mi se taj tvoj ChatGPT stil pisanja :)
Od kad sam na forumu algoritam mi stalno izbacuje ovog tipa, pitam se zasto... :unsure:

Srećan toplotni talas Lucifer svima koji slave. Prezirem, ali prezirem leto. Po prvi put sam klimu spustio sa 22°C na 20°C, jedva se bori sa spoljašnjom temperaturom.

U Brno je stiglo malo hladnije vreme, Lucifera smo imali za vikend, nisam izašao jednom preko dana napolje za ta dva dana.

Ja sam po najvecoj vrucini danas radio ispit, znaci uzas kolko je vruce, bukvalno sam skroz sav znojav.

Ja sam po najvecoj vrucini danas radio ispit, znaci uzas kolko je vruce, bukvalno sam skroz sav znojav.
A ne, to se tako ne radi. Ja sebe nikad nisam zlostavljao. Ako je previše vruće, hladno ili kiša nisam izlazio na ispit, osim ukoliko sam bio sto posto siguran da ću da položim. Uostalom, kako bi rekla Skarlet O Hara, sutra je novi dan! ( u sept. je novi rok) :coffee:

A ne, to se tako ne radi. Ja sebe nikad nisam zlostavljao. Ako je previše vruće, hladno ili kiša nisam izlazio na ispit, osim ukoliko sam bio sto posto siguran da ću da položim. Uostalom, kako bi rekla Skarlet O Hara, sutra je novi dan! ( u sept. je novi rok) :coffee:
Ja ne znam kako neko može ovako neodgovorno da se odnosi prema svemu. Bez uvrede. Svaka čast. Ne bih mogao tako da živim nikad.

Pa ja nisam rekao da je to dobro ali meni je moje zdravlje bilo na prvom mestu. Trudio sam se da vodim život bez stresa koliko mogu, a svi znamo da su ispiti ogroman stres. Danas me eventualne bolesti ne pitaju za uzrok, ja sam se vodio time bolje sprečiti nego lečiti.

Nisam puno ispita padao u životu, više sam lagao svoje da padam kad ne odem na ispit jer eto smatrao sam da nisam dovoljno spreman. Na kraju dođe na isto, nedolazak ko padanje. Al nisu me vremenske nepogode sprečavale da odem, čak sam bio ubeđenja da ću tek tada ispit položiti. Uvek sam se oslanjao na svoja verovanja hahah.

Pa ja nisam rekao da je to dobro ali meni je moje zdravlje bilo na prvom mestu. Trudio sam se da vodim život bez stresa koliko mogu, a svi znamo da su ispiti ogroman stres. Danas me eventualne bolesti ne pitaju za uzrok, ja sam se vodio time bolje sprečiti nego lečiti.
Pa što si studirao onda? Kad je toliko stresno, možda bolje da nisi upisivao ništa kako bi sačuvao zdravlje?

Ispite sam polagala relativno lako, kad ne ucim, ne izlazim, a kad naucim, ocekujem prolaz. Samo jednom se desilo da dodjem na ispit nepripremljena, prijatelj mi ponudio da urgira, ja odbila, kao, nema veze i ako padnem. Usla na ispit sa knjigom, ladno izvukla koncept za sva 3 pitanja, lepo sve izdeklamovala i desetka je tu. Prijatelj nije mogao da veruje, kao, zar nisi rekla da nisi ucila? 🤣🤣🤣

Back