Kako se danas osećate?

Desilo mi se jednom da ispit od nekih 600 strana ja prođem fazon 200, odem probam i ubodem pitanja iz prvog dela i prođem ispit. xD Nikad nisam pročitao ostatak tog predmeta, baš je krš kad imaš sreće a izgubiš krucijalno znanje.

Desilo mi se jednom da ispit od nekih 600 strana ja prođem fazon 200, odem probam i ubodem pitanja iz prvog dela i prođem ispit. xD Nikad nisam pročitao ostatak tog predmeta, baš je krš kad imaš sreće a izgubiš krucijalno znanje.
Mozda sam se lose izrazila, da nisam imala dovoljno predznanja i osnovno znanje iz predmeta, ne bi ni mogla da izvucem koncept i da usmeno odbranim ispit, ali, posto sam streber, imala sam naviku da kazem da ne znam nista, a to bas i nije tako u realnosti. Naravno da treba da se savlada svaki predmet i da se dodje na ispit pripremljen, to se pokaze bitno kroz zivot, ali nekad je u zivotu parola " Vise srece nego pameti" dobrodosla da imamo anegdote za prepricavanje. Nikako ne podrzavam promociju neznanja i povrsnosti kao relevantne. 😉

Sad sam se setila da sam i iz kolokvijuma imala desetku, pa se profa samo nadovezao, bas sam bila ubedljiva. 😁

Zima je odlična ako ne živiš u Srbiji. Ovde, nažalost, to znači enormno zagađenje vazduha i nesnosan smrad. Neretko sam doslovno smrdeo na dim kad se vratim kuci. O uticaju na zdravlje da ne govorim.

Ja se i trudim da ne izlazim napolje po ovom paklu osim ako nije neka preka potreba. Sto bi se reklo, ladno mozes da isprzis jaja na betonu.

Zima je odlična ako ne živiš u Srbiji. Ovde, nažalost, to znači enormno zagađenje vazduha i nesnosan smrad. Neretko sam doslovno smrdeo na dim kad se vratim kuci. O uticaju na zdravlje da ne govorim.

Tacno, nije nijedan period godine savrsen. Ali opet nekako vise volim osecaj hladnoce nego vreline u vazduhu.

Ljudi koji traže u ovom periodu da im se ugasi klima jer im hladno momentalno ih teram napolje gde im je i mesto.

Prvo mislio da je pisao Mrm. :D

Ja se samo pitam kako je mučenim ljudima koji žive bez klime...

Mrzim ove vrućine, a noću me spopadaju komarci ja ne znam da li to ima veze što sam nulta krva grupa al ni pet minuta juče nisam bio napolju već su me krvopije zaskočile.

Back