Neke reakcije se doduse zloupotrebljavaju.Reakcije su tu samo da pokriju osnovna osećanja, a za ostalo tu su smajliji, naravno samo ako imate šta i da kažete uz njih.
Jao blizu je Endrega, ajde nek bude najveći primalac dosta sam ja nosio neslavnu titulu!!!
Zbog mene.Ma otkud ja ovako visoko?![]()
Ko mi kaže lol podelio 600 lobanjaMolio bih @Doctor Who da mi ne ostavlja lobanje na bukvalno svaki post, ako ti je sve što kažem WTF idi na ignore brate mili
Treba nam alijansa iz Peterstana ne možemo sve sami!!!Dok se mi ovde šegačimo, Bebilend uveliko bombarduje Androgiju!!
Petarstan neutralna Švajcarska u ovom konfliktu, fina fina pa Severina, mi prodajemo oružje obema stranama kao Srbija Jermeniji i Azerbejdžanu.Treba nam alijansa iz Peterstana ne možemo sve sami!!!
Hajde đenerale, udri dok bitka traje!Sad me je bukvalno strah da napišem bilo šta da se ne okomite na mene i krenete da lupate lobanje...![]()
Bar je top lista zvanično obesmišljena jer lobanje nisu organske, nego RAT!Ja nmg više ove Bebijeve lobanje, pola sata ih udara i još nije završio![]()