Kako se danas osećate?

Ma dobro je kako je bilo a tek kako bi moglo da bude, ali daleko od savršenog. Ok sam, samo mi teže pada ovakvo vreme ludo nego prosečnom čoveku.

Ma dobro je kako je bilo a tek kako bi moglo da bude, ali daleko od savršenog. Ok sam, samo mi teže pada ovakvo vreme ludo nego prosečnom čoveku.

Bitan je pozitivan stav prema zivotu, znas i sam. Ako emitujes pozitivnu energiju, ona ti se i vraca.
Kazu da svaka bolest krece iz glave, prema tome, pozitivan stav je jako bitan. I zivot bez stresa, koliko je moguce u danasnje doba.
Drzim ti palceve da ti bude bolje. Zelim to. 🤗

Dobro jutro, Doco. 😀 dobro jutro svima. Bonjour.
Srecan rad i prijatan ofis da te ceka. Posla sto manje, osmeha sto vise. 😉

I ja se zaledih, ali uživam u tome jer stiže toplotni talas Neron. 🔥

• Like
Reactions: Mrm
Ma kakvi hladno...milina... :love:
Dobro, u Češkoj je to par stepeni niže, može i osetnije biti...ali meni i to vrh....
Ja sam definitivno skandinavsko-engleski tip za vreme...

Brate, za avgust preko noći 9 stepeni je ledara, ne zezaj. :D Morao sam jorgan za zimu da Vadim :D

Ma kakvi hladno...milina... :love:
Dobro, u Češkoj je to par stepeni niže, može i osetnije biti...ali meni i to vrh....
Ja sam definitivno skandinavsko-engleski tip za vreme...
12 je bilo noćas ovde. Ali volim ja. 😁

• Like
Reactions: Mrm
Treće leto ovde i da, neobično je :D
Pre ce biti da su prethodna leta neobicno topla, veruj mi... :) mislim i ne moras, nebitno.. :D

dobro jeste malo je ispod proseka sad sam proverio prosecnu min temp za avgust za Brno..ali da i prethodna leta su pakao tako da je ovo blize proseku... :)

ovo
ljubav-navika.gif

Back