Kako se danas osećate?

Nisi valjda stvarno otišla u mek da piješ kiselu vodu? 😭
Mineralnu sam kupila u prolazu dok sam setala ulicom. Posle sam sela da malo iskuliram i da unesem koju kaloriju, pa nastavljam dalje sa setnjom. 😉

Sinoć sam vraćajući se sa dejta na trotoaru skroz nasumično ugledao žuti balon. Bilo mi je zanimljivo i slikao sam ga iz nekoliko uglova jer je potpuno neočekivan događaj. A onda je jedan par prešao ulicu, devojka uzela balon u ruke i dala dečku, a ovaj ga upaljačem uništio. Bio sam okrenut leđima kad ga probušio jer nisam osećao potrebu to da vidim (video sam samo da vadi upaljač iz džepa). I sad razmišljam o tome koliko ljudi zapravo nemaju pojma da uživaju u malim stvarima. Koja je potreba da se taj balon probuši? Blejao je tu neko vreme, bilo je i drugih prolaznika koji su ga gledali radoznalo i onda dođe neko i da ispadne kul pred devojkom, wow vidi, znam da probušim balon. 💀

Rip 🎈

20230819_234758.jpg
20230819_234755.jpg

Romantika, male stvari koje cine zivot lepsim i bogatijim. I to da objasnjava zmijica sa masnicom. Ccc... 😋😉😘

Sinoć sam vraćajući se sa dejta na trotoaru skroz nasumično ugledao žuti balon. Bilo mi je zanimljivo i slikao sam ga iz nekoliko uglova jer je potpuno neočekivan događaj. A onda je jedan par prešao ulicu, devojka uzela balon u ruke i dala dečku, a ovaj ga upaljačem uništio. Bio sam okrenut leđima kad ga probušio jer nisam osećao potrebu to da vidim (video sam samo da vadi upaljač iz džepa). I sad razmišljam o tome koliko ljudi zapravo nemaju pojma da uživaju u malim stvarima. Koja je potreba da se taj balon probuši? Blejao je tu neko vreme, bilo je i drugih prolaznika koji su ga gledali radoznalo i onda dođe neko i da ispadne kul pred devojkom, wow vidi, znam da probušim balon. 💀

Rip 🎈

View attachment 9120
View attachment 9121
Koji kretinos, nema druga posla nego da se dokaze pred curom kako zna "probusiti balon". Ma ajde, to su ti bilmezi. Sigurno je i nabildovan do koske.

Mornin'. 🏖🏝
Uzivacu i ja uskoro 😀.
Ne pravi nas zavidnim, jos ako si u Kemeru sa real real Turcinom, milina. 😉

Ne sto je ponedeljak, ali danas sam sva neka komirana, spava mi se, ne znam kako se zovem. Valjda cu sutra biti ok, ali od ovog dana slaba vajda. o_O

Bujrum, dragi prijatelji, šta ko voli... :coffee:
iyf74t8w0ej61.jpg

Back