Kako se danas osećate?

Onda u zavisnosti od lokaliteta se to praktikuje, ja govorim iz okruženja gde obitavam i radim upravo taj posao. 😄

Joj meni je najjace bilo kad sam pre mesec dana video na stanici umrlicu gde sam uocio sliku jedne poznanice iz busa. Nakon par dana sretnem ja tu poznanicu u auotubusu, nije mi bilo svejedno ksksks. Ispostavilo se da joj je sestra umrla, a da samo jako lice.

Sad su na akciji, u Maksiju mislim, 47 dinara, kao sniženi 50 posto. Ali obični , ne ti preliveni.

Trčim u parku uz "Hapi dej" na repeat!!
Počele su pripreme za OI 2024, gčedaćete vi Mrma kao učesnika maratona u Parizu! 🙌😂😂😂
Dočepaću se Pariza kako znam i umem.. 🤭

Preko parizera do Pariza 🙏
Plakaćeš ti od sreće, dodo kad budeš gledao Mrma kako istrčava OI maraton za 6 h (normalno je oko 2.5 h), biće ti srce puno kad vidiš "🇷🇸" na ekranu dok ispuštam dušu na asfaltu Pariza, obećavam ti...😌Setićeš se i parizera u momentu...

Plakaćeš ti od sreće, dodo kad budeš gledao Mrma kako istrčava OI maraton za 6 h (normalno je oko 2.5 h), biće ti srce puno kad vidiš "🇷🇸" na ekranu dok ispuštam dušu na asfaltu Pariza, obećavam ti...😌Setićeš se i parizera u momentu...
738.webp

Upravo sam protrčao pored Mitrovićeve vile u izgradnji, a dodo mi u tom momentu servira Milju.. 🇷🇸🇷🇸❤️❤️❤️🙌

Back