Kako se danas osećate?

Svašta nešto utiče na takve poglede na svijet.

Pa ja kad se sjetim sebe sa 16, gledao britanski X Factor - tamo kategorija momci i djevojke DO 25, i stariji od 25, gdje spada i osoba od 26 i ona od 76 jer su im jednake šanse za uspjeh (!) i meni je u glavi bilo aha da on/a ima 27 godina, nema ništa od njih, to ne treba uzimati u obzir. Isto tako u fudbalu, čuj 29 godina, to je već kraj karijere, ćao.

A sad igraju sa 35 na vrhunskom nivou, ljudi postaju uspješni pjevači/glumci sa 30+ i to me raduje. eJdžIzam zajebana stvar.

Solun je prehaotičan i prevelik. Atina još haotičnija. Ja bih na neko ostrvo gde bih čuvao ovce, pecao ribu, brao masline i pravio domaće vino. Meni više ništa ne treba

Ma isto, Grčka ili Španija sigurno. Jeste da sam se u Sevilji spalio od vreline 3 dana a bio je kraj septembra (!), ali neko mjesto na moru i milina.
Ili da živim u Madridu ali ljeti idem u kuću koju imam na moru... e dobro sad i ja malo s-

U Grčkoj bih i ja Solun birao, baš volim taj grad. Atina je prelijepa ali malo je veći haos tamo, logično, pa mi Solun više odgovara. Ja sam u Janjini živio 6 mjeseci i taj grad baš volim, a nije ni predaleko ni od obale a ni Soluna 😄

A može i ostrvce neko, mozak na pašu, miran i lijep život, ma milina.

Solun je prehaotičan i prevelik. Atina još haotičnija. Ja bih na neko ostrvo gde bih čuvao ovce, pecao ribu, brao masline i pravio domaće vino. Meni više ništa ne treba
Ne znam, nijedan grad mi nije ostavio utisak kakav je Solun. Nije mi uopšte prevelik, taman je :D

I jedan restoran u Egnatia ulici... Jaaaooo mrzim česšku hranu, hoću grčku da jedem svaki dan

Ja volim češku hranu, masno meso i pivo, ali...

Bari i generalno Pulja. 😭
Nedostaju.

• Love
Reactions: Mrm
Bas sam juce jeo giros i lukumades :love: Grcka je i meni bukvalno raj na zemlji, samo sto dalje od njihovih nefunkcionalih gradova za zivot, samo priroda i divljina. Zato je Srednja Evropa majka za zivot u gradu.

Ja volim češku hranu, masno meso i pivo, ali...

Bari i generalno Pulja. 😭
Nedostaju.
Volim i ja masnu mesinu ali ne prijaju mi začini koji se ovde koriste, nisam navikao.

Zapravo kad razmislim, ja nisam ni odrastao sa začinjenom hranom. So i biber su bili vrhunac, možda malo paprike jer smo ipak Mađari, ali generalno ništa od začina.

Origano sam mislio da ne volim dok ga nisam jeo u grčkoj hrani :D

ali kim mora u ta jaka jela, on pomogne varenje, za kolenice, jaka jela od kupusa...a tek onaj poljski Bigos, odličan je, ali prejak, baš zimsko jelo...
Ma mora samo da se umre i ništa drugo! :D

Česi ga trpaju u sve, masno, nemasno, nebitno, to je glavni začin ovde. U supe, u salate, hleb bez kima maltene ne možeš naći da kupiš.

Preteraše ga.

Back