Kako se danas osećate?

oni dani kada prelazi hladni front, u Subotici i Somboru je 0 C trenutno, u Kruševcu +19 C

Bravo Lignjo!

Btw imam i ja ponešto da kažem o snijegu. Lijepo je sve to dok ga gledaš iz kuće, a kad izađem onda moram pazit gdje stajem kako ne bi polomio vrat, kičmu i ruku na 4 mjesta 😠

Bravo Lignjoslave, mnogo mi je drago! Znao sam da ce ishod biti ovakav i nisam sumnjao niti jednog trenutka. Uzivaj sada, zasluzio si.

Sad je jedno olaksanje, ali nemoj previse da se opustis. Uzivaj neko vreme, a onda polagano u potragu za posao. I bilo bi dobro i lepo da nadjes neki posao u struci, ako je moguce.
Da, toga sam svestan. Sve u svemu, potrudicu se.

Gledam drveće okićeno snegom napolju...❄️🤍

U Valjevu 25 cm snega! Hoću u Valjevo!!

Btw imam i ja ponešto da kažem o snijegu. Lijepo je sve to dok ga gledaš iz kuće, a kad izađem onda moram pazit gdje stajem kako ne bi polomio vrat, kičmu i ruku na 4 mjesta 😠
I uopste se trebas paziti da ostanes ziv, malo da se kliznes kad zaledi. udris glavu i ode.

Svi vole da slikaju dok je belo za instagram, a bukvalno 12 sati nakon toga se moras misliti kako slapatas po vodi uvek kad izadjes u narednih 2 nedelja. Bas mrzim sneg, znam da je lepo za prirodu kad padne, al je veliki inconvenience.

Back